İndirim Varsa Tabikide Samsung yanionlarıda inceledim şu an indirim var bu ssd de almadan önce sormak istedim sizlere
destekliyor anakartım ASUS ROG STRIX Z390 F GAMİNG modeli . bütçemde 500-600 arasıKullanıcısı olarak tavsiye ederdim fakat anakartınız M2 sata veya m2 nvme destekliyorsa maks bütçenizi belirtirseniz daha iyi bir öneride bulunabiliriz.
sağolasın önerin içinSSD olarak Samsung markası iyi işler çıkartıyor tercihlerin arasına koyabilirsin
bütçede sıkıntı yok o zaman alıyorum ben bunuBütçen varsa direk Samsung al geç.Yoksa onun yerine Kingston,WD,Crucial tercih edebilirsin.
bencede o zaman ben aldım gitti bunuİndirim Varsa Tabikide Samsung yani
bütçede sıkıntı yok o zaman alıyorum ben bunu
destekliyor anakartım ASUS ROG STRIX Z390 F GAMİNG modeli . bütçemde 500-600 arası
teşekkür ederimmGönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Şimdiden hayırlı olsun.
Şimdiden Hayırlı Olsunbencede o zaman ben aldım gitti bunu
Yalnız önerdiğim SSD 2 kat daha hızlı.teşekkür ederimm
Corsair MP510 M2 SSD var bir tane sata3.0 bakıyorum ayrıyeten hızları daha iyi samsung unBu ssd işinizi görür.Kingston A1000 SA1000M8-480 PCI-Express 3.0 480 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston A1000 SA1000M8-480 PCI-Express 3.0 480 GB M.2 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Kingston A1000 SA1000M8-480 PCI-Express 3.0 480 GB M.2 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com