TahaCel
80+ Platinum
Dahası
Xdrive akıncı
veya zio atmış arkadaş o da iyi bence
Kesin bir bilgim yok.Bu modellerde yastığa ve diğer bölümlere logo veya kişiselleştirme yapılıyor mu?
Ürünü görünce Netflix ve çerez hazırlıyorum almayın hocam napiyonuzKoltuğum dün akşam teker bölümünden kırıldı. Şimdi yenisini almak istiyorum.
Gözüme şöyle bir şey çarptı: https://urun.n11.com/oyuncu-koltukl...gb-led-isikli-4d-kolcakli-ayak-des-P516655596
Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Teşekkürler!
ZIO için kumaş olan koltuğu tavsiye ettiler. Çünkü alanya gibi bir yerde yazın 8/9 saat bilgisayar başında kaldığım zaman arkadaşın da söylediği gibi pişik veya daha kalıcı bir hastalığa yakalanabilirim.Xdrive akıncı
Bunu araştıracağım. Sanırım yarın büyük ihtimal ile arar bilgi alırım. Ona göre hareket edeceğim.Kesin bir bilgim yok.
Eskiden yapılmıyordu, belki zaman içinde bu tarz özelleştirmeler popüler olduğu için yapmaya başlamışlardır.
O yüzden firmalar ile iletişime geçersen daha sağlıklı olur.
Hayırlı olsun, güle güle kullan.Teşekkürler yorumcu ve tavsiyeci arkadaşlara. Fabric olan PROsunu satın aldım. Logo ve yazıları da ekledim. Umarım kısa sürede elime gelir. Elime geçtiğinde resmi sizinle paylaşacağım
Teşekkürler @rdeM , @White Ravens
Kardeşim selamlar. Yorum için teşekkürler. Alanya'da oturduğum için deri önermediler. Pişik veya kalıcı hastalıklara yol açabileceğini söylediler bu yüzden kumaş önerdiler. Seçimi ona göre yaptım.Calitte Profesyonel Oyuncu Koltuğu | Viper VPX Serisi | Kırmızı
2 yıldır aktif kullanıyorum.
Edit; almışsınız hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Desteğin için deHayırlı olsun, güle güle kullan.
Kutu bu şekilde mi geldi?Alıntıyı görüntüle
Bu ürünün böyle gelmesi çok kötü oldu. Yetmedi ürünün sol kol bölümünde ezilme de oluşmuş.
Firmanın kutu bu haldeyken ürün göndereceğini sanmıyorum.Aynen resimlerde görüğünüz gibi ürün böyle geldi. Whatsapp'dan ZİO şirketi ile görüştüm. Tutanak tutuldu.