Neler Yeni

Öneri Önerinizi bekliyorum. Oyuncu Koltuğu (Max: 2500₺)

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu modellerde yastığa ve diğer bölümlere logo veya kişiselleştirme yapılıyor mu?
Kesin bir bilgim yok.
Eskiden yapılmıyordu, belki zaman içinde bu tarz özelleştirmeler popüler olduğu için yapmaya başlamışlardır.
O yüzden firmalar ile iletişime geçersen daha sağlıklı olur.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Koltuğum dün akşam teker bölümünden kırıldı. Şimdi yenisini almak istiyorum.
Gözüme şöyle bir şey çarptı: https://urun.n11.com/oyuncu-koltukl...gb-led-isikli-4d-kolcakli-ayak-des-P516655596

Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Teşekkürler!
Ürünü görünce Netflix ve çerez hazırlıyorum 😂😂 almayın hocam napiyonuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

16366645648086383125599962966206.jpg
x drive almayın kiciniz terlemeesin kışın ortasında pişik oldum

ByDost

80+
Xdrive akıncı
veya zio atmış arkadaş o da iyi bence
ZIO için kumaş olan koltuğu tavsiye ettiler. Çünkü alanya gibi bir yerde yazın 8/9 saat bilgisayar başında kaldığım zaman arkadaşın da söylediği gibi pişik veya daha kalıcı bir hastalığa yakalanabilirim.
Kesin bir bilgim yok.
Eskiden yapılmıyordu, belki zaman içinde bu tarz özelleştirmeler popüler olduğu için yapmaya başlamışlardır.
O yüzden firmalar ile iletişime geçersen daha sağlıklı olur.
Bunu araştıracağım. Sanırım yarın büyük ihtimal ile arar bilgi alırım. Ona göre hareket edeceğim.

Keşke ziogaming firması fiyat konusunda biraz tutarlılık sağlasaymış. Ziogaming firması ile whatsapp üzerinden görüştüm. Gayet samimi yaklaştılar. Geç olduğu için fazla yazıp kafa şişirmek istemedim. Yarın tekrar yazacağım xDrive araştırıp firmayı aradıktan sonra arasında seçim yapmak kalacak geriye

ByDost

80+
Teşekkürler yorumcu ve tavsiyeci arkadaşlara. Fabric olan PROsunu satın aldım. Logo ve yazıları da ekledim. Umarım kısa sürede elime gelir. Elime geçtiğinde resmi sizinle paylaşacağım :giggle:

Teşekkürler @rdeM , @White Ravens (y)

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,415
İsim
Oğuz Oğuz

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Teşekkürler yorumcu ve tavsiyeci arkadaşlara. Fabric olan PROsunu satın aldım. Logo ve yazıları da ekledim. Umarım kısa sürede elime gelir. Elime geçtiğinde resmi sizinle paylaşacağım :giggle:

Teşekkürler @rdeM , @White Ravens (y)
Hayırlı olsun, güle güle kullan.

ByDost

80+
Calitte Profesyonel Oyuncu Koltuğu | Viper VPX Serisi | Kırmızı

2 yıldır aktif kullanıyorum.
Edit; almışsınız hayırlı olsun.
Kardeşim selamlar. Yorum için teşekkürler. Alanya'da oturduğum için deri önermediler. Pişik veya kalıcı hastalıklara yol açabileceğini söylediler bu yüzden kumaş önerdiler. Seçimi ona göre yaptım. :giggle:
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Teşekkür ederim. Desteğin için de ;)

ByDost

80+
Koltuğum geldi arkadaşlar. Bugün geldi.
Kargo şirketini arayıp şikayet oluşturdum;
1.jpeg
Bu ürünün böyle gelmesi çok kötü oldu. Yetmedi ürünün sol kol bölümünde ezilme de oluşmuş.
2.jpeg
Whatsapp üzerinden şirkete de ilettim bu görüntüleri şuan onlarla da görüşmekteyim.

3.jpeg
Kutu içerisinden kolluklar çıktı. Bu güzel olmuş.

4.jpeg
Sol kolda ezilme tüm beklentilerimi ve mutluluğumu çaldı. :(

@White Ravens , @Perfectshot06 , @rdeM

Son düzenleme:

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

ByDost

80+

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Aynen resimlerde görüğünüz gibi ürün böyle geldi. Whatsapp'dan ZİO şirketi ile görüştüm. Tutanak tutuldu.
Firmanın kutu bu haldeyken ürün göndereceğini sanmıyorum.
Kutu eve bu halde geliyorsa kargo firmasının kutuyu bu hale getirebilmesi için bayağı uğraşması, bilerek zarar vermesi gerekiyor.
Akıl mantık işi değil yani. Bu konu ile ilgili kargo firmasının merkezini arayıp ardından da THH'ye şikayet etmek gerek.

ByDost

80+
@White Ravens bugün hepsini hallettim. Dilekçe, Tutanak tutturdum.
Bildiğin MNG ile birbirimize girdik :) Sağ olsun yine desteğini kesmedi ZİO şirketi. İlerde ekip arkadaşlarıma da alacağım bundan :cool: MNG ile yollamamasını gerekirse yarı kargo fiyatını karşılayacağımı söyledim :D

Top Bottom