Neler Yeni

Onlar eğlenirken sen çalış hesabı

Golf 4 R32

80+ Silver
7. Sınıf öğrencisiyim yaşıtlarım hayvan gibi PC oynuyo eğleniyo ben lgsye erkenden hazırlanmaya çalışıyorum 4070li sistem yanımda göz kırpıyor ben Tonguç izliyorum inşallah karşılığını verir lgs duanızı alırım seviliyonuz
12.sınıfım ailem bilgisayar almadı senin 4070 sistemin var :D

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Hocam 9. sınıfa gidiyorum. LGS' de hiç kasmadım ama kaygı çok vardı normal olarak. Yazılımcı veya bilgisayar mühendisliği istediğim için çalışmadım ve istediğim meslek lisesine geldim. Aldığım puan 291'di. Zaten çalışsam ve 360 380 alsam bile sanırım yine mesleğe gelirdim. Çok kasmamak lazım senin dönemlerde bende çok ağır sınavmış gibi hissediyordum. Hayır değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı
7. Sınıf öğrencisiyim yaşıtlarım hayvan gibi PC oynuyo eğleniyo ben lgsye erkenden hazırlanmaya çalışıyorum 4070li sistem yanımda göz kırpıyor ben Tonguç izliyorum inşallah karşılığını verir lgs duanızı alırım seviliyonuz
En doğrusunu yapıyorsun ama sosyal hayat ve bu ders çalışma olayını dengele o zaman hem sıkılmazsın hem de güdülenmiş olursun umarım emeğinin karşılığını alırsın.

LefkaSM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ali
HOcam heves kırmak istemem ama yanımdaki makina boş
(Edit : lise mezunuyum inşaat bölümünde şimdi tornacılık yapıom)

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
HOcam heves kırmak istemem ama yanımdaki makina boş
(Edit : lise mezunuyum inşaat bölümünde şimdi tornacılık yapıom)
Nası boş hocam ddr5 4070 i5 13400f var bide 12 yaşındayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka iyi güzel hoş çalış kolay gelsinde eğer hedefin genel cerrahi falan değilse kasma o kadar geçen sene ben girdim lgs ye son 1 ay çalıştım 370 aldım şuan güzel bi anadoludayım ama kendi tercihin tabi
Ama hedefim cerrahi be abim :D

LefkaSM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ali
Nası boş hocam ddr5 4070 i5 13400f var bide 12 yaşındayım
Hocam iş makinasını kast ettim yani okudum ama ilk okul mezunu hatta kimliği olmayan yabancı bile benden iyi durumda deneyim istiyorlar

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Liseyi bitiren biri olarak lgs ye önem verilmez o kadar ciddi bir sınav değil sadece lisedeki ortam kalitesini belirler çok boğma kendini keyfine bak daha çok küçüksün zamanının tadını çıkar ama abartma
.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
Tamamdır abilerim eyw

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Sinan
Bir nesil bi önceki nesle okumadığı için cahil diyordu şimdiki nesil okuyanlara cahil diyor çok garip bir döngü.

Sen boşver kardeşim okuma diyenleri. Sen bugün okuyup sevdiğin bir bölüme gidip sevdiğin işi yaparsan hem kendin mutlu olursun hem kurucağın yuvan huzurlu olur hemde yaptığın işi layıkıyla yaparsın ve tüm bunlar bugün oynuyacağın oyundan çok çok önemli.
Umarım ileride yaptığın işi de bugünkü derslerine verdiğin ciddiyetle ve önemle yaparsın çünkü bu ülkenin en çok buna ihtiyacı var.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Ders çalış bırak oyunu oynarsın ilerde
Hem temelin sağlam olur çok iyi olur

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
En doğrusunu yapıyorsun ama sosyal hayat ve bu ders çalışma olayını dengele o zaman hem sıkılmazsın hem de güdülenmiş olursun umarım emeğinin karşılığını alırsın.
Teşekkürler ablam

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
ortalama bi puan tuttur yeter kanka şartları çok da kötü olan bi liseye gitme yeterli yks kasarsın ilerde

Top Bottom