Erikli Damacanası
80+ Bronze
sözlüyü o belirliyor bruhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhKatılımla notun bağlantısı ne anlamadım
sözlüyü o belirliyor bruhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhKatılımla notun bağlantısı ne anlamadım
aga daha dönem sonu gelmedi ki onu yükseltirim hemde ödevidir bilmem neyidir birsürü şey var sadece katılım oranı değil ki66 almalsısın ortalama
Tamam da orada sınıfın %34'ü katılıyor demiş, not ile sınıfın ortalama katılımı toplanacak değil yasözlüyü o belirliyor bruhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
geçen dönem aynı kaygıyı yaşamıştım amcam öğretmen amcam dediki korkma meb düşük girmeyin dedi demiştisözlüyü o belirliyor bruhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
34 derse katılımla notuyla ödev yaptığını düşünmüyorumaga daha dönem sonu gelmedi ki onu yükseltirim hemde ödevidir bilmem neyidir birsürü şey var sadece katılım oranı değil ki
4 yıl özel okula gittim devlet ile farkı ingilizce sadeceBen size özel okul ve devlet okullarındaki farkı söyleyeyim.
Dersteki kişi sayısı ve öğrencilerin kişilikleri başka bi fark yok.Bizzat kendim ikisinede gittim.
Derslere sadece yoklama için girip afk bırakan bneSözlü oradan verilir.
aga bende onu anlayamıyorum bunlar benim verilerim mi sınıfın verileri miTamam da orada sınıfın %34'ü katılıyor demiş, not ile sınıfın ortalama katılımı toplanacak değil ya
müzikten 40 alıyordum sırf onun için fülüt çalıştım sınavlara çalışmak yerineMüzikte önde olsan ne olmasan ne güzel sanatlarda mı okuyorsun?
Bana bi özelden yazarmısın bişey diycem.Ben uzattım konuyu İninale bi 10 TL ateşlersin artık
Bence bu özelden özele değişiyor4 yıl özel okula gittim devlet ile farkı ingilizce sadece
var tabimüzik dersimi var