Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
Cs 2 den sonra cs yi bırakıyorum çok garip hissettiriyor ama yspacak bir şey yok.Valorant önermeyin.
R6sCs 2 den sonra cs yi bırakıyorum çok garip hissettiriyor ama yspacak bir şey yok.Valorant önermeyin.
LOL Steam PubgCs 2 den sonra cs yi bırakıyorum çok garip hissettiriyor ama yspacak bir şey yok.Valorant önermeyin.
250 saatim var ona geri dönebilirim büyük ihtimal.
Lol ilgimi çekmiyor Pubg de listemde.LOL Steam PUBG
Hocam warzone açılmiyor bende Crash veriyor ve çıkıncıda internet kesiliyor.Ne alaka bende anlamadım açamıyorum oyunuCS2 bence de çok kötü özellikle hissiyat açısından çok fazla geride kalmış. Valorant'la aranız neden kötü bilmiyorum ama bunun dışında R6 ve Warzone bakmanızı öneririm.
Güzel oyun ya spreyi falan çok hoşuma gidiyor benim.250 saatim var ona geri dönebilirim büyük ihtimal.
Tarkov çok istiyorum da pahalı beEscape From Tarkov ya da R6s.
Fps sorunu olmasa belki bir şekilde oynardım hala da 300 fps im 70 e düştü oynanmıyor.CS2 bence de çok kötü özellikle hissiyat açısından çok fazla geride kalmış. Valorant'la aranız neden kötü bilmiyorum ama bunun dışında R6 ve Warzone bakmanızı öneririm.
Aşırı iyi oyun bi alıştın mı bırakmak istemezsin.Tarkov çok istiyorum da pahalı be
Ark survival evolved bak Knk çok sağlam oyun 300 400 saatim var oyundaTarkov çok istiyorum da pahalı be
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fps sorunu olmasa belki bir şekilde oynardım hala da 300 fps im 70 e düştü oynanmıyor.