Neler Yeni

Online olmayan oyun önerir misiniz?

Mauro İcardi

80+ Bronze
krdşm öyle deme şimdi oyun zorunlu ihtiyaç mı diyecek babasının kartından oyun alanlar xd
Ben oyun yüklemiyorum şuan.
Bekliyorum bedava oyunları.
Umurumda değil paralı oyun falan.
Benim babam istersen alalım diyor bakabilirsin ne steam da ne epic games te oyun var kütüphanede.
Sadece ve sadece bedava verilen oyunlar var.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Doğukan

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Ben oyun yüklemiyorum şuan.
Bekliyorum bedava oyunları.
Umurumda değil paralı oyun falan.
Benim babam istersen alalım diyor bakabilirsin ne steam da ne epic games te oyun var kütüphanede.
Sadece ve sadece bedava verilen oyunlar var.
Seni kast etmiyorum hocam üstüne alınma.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Yurt dışında 40 dolar olan oyunun ülkeye vergisi ile 400 500 TL satilmasi asıl bunu alanlar ahmak. Defol git önerme görende hayatı boyunca internetten oyun veya başka bir şey indirmemis. iPhone 12 satış fiyatı 1000 dolar 7.500 TL etmiyor ülke fiyatı 20 bin git al o zaman ben o kadar ***** değilim bu pazardan alışveriş yapayim iPhone 8 i de yurtdışından arkadaşım kendine alıp getirmişti bana yarı yarıya fiyatı inmişti. Diğer yarısını da başka şeylere harcadım. Ülke ekonomisi dediniz şey bu gün sizi soyuyor he zenginsen bilemem benim o kadar param yok verecek.
iphone 12 1000dolar. türkiyede çok pahalı. onu da çalacak mısın fırsatın olursa?

Grant Imahara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Kubilay Aktemur
Skyrim
Cities Skylines
Prison Architect
Don't starve
Strateji oyunları...

Bolmace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Enes Akgün
yok sana oyun filan madem torrent indireceksin

iphone 12 1000dolar. türkiyede çok pahalı. onu da çalacak mısın fırsatın olursa?
Ben çaldım mi ? Aklımı kullanıp şansım var olup yurtdışında arkadaşım var orda kendi alıp aldığı fiyat üzerinden vergisini orda ödeyip getiriyor buna çalmak diyorsan bu kafayla devamke.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Skyrim
Cities Skylines
Prison Architect
Don't starve
Strateji oyunları...
Teşekkür ederim

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Ben çaldım mi ? Aklımı kullanıp şansım var olup yurtdışında arkadaşım var orda kendi alıp aldığı fiyat üzerinden vergisini orda ödeyip getiriyor buna çalmak diyorsan bu kafayla devamke.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim
daha dediğimi anlamamışsın. yurtdışında ucuz türkiyede pahalı. korsan indirip emek hırsızlığı yaptın. iphone da türkiyede pahalı diye onu da çalacak mısın? ya da bilgisayarlar da yurtdışından pahalı. onları da çal.

Top Bottom