Neler Yeni

Online Oyun Önerisi?

Beyler arkadasımla pc de oynıcak oyunumuz yok lol fortnıte valo cs donup duruyoruz hıkayelı oyun sevmıyoruz onlıne ne onerırsınız r6 denedık sarmadı rust cok zor call of duty sarmadı bla bla bla boyle antık kuntık degıl ıyı saran oyun bılıyosanız yazarmısınız
Battlefield 1 atmosferini deneyimleyin derim .

Battlefield 1 atmosferini deneyimleyin derim .
hocam xboxta ucuz aldık onu bır ara ındırıcez ama ondada map cok buyuk yanı karısık dıye daha ındırmedık daha yan yana gameplaylı bırsey arıyoduk ama yınede denıcez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

32gb ram e geçince düzeldi kasma sorunu bende
yok alakasız

Battlefield 2042
var o cok sarmadı ya 1 i aldık onu denıcez bır ara

Raft bitirdik arkadaşlarla çok sardı tavsiye ederim.

hocam xboxta ucuz aldık onu bır ara ındırıcez ama ondada map cok buyuk yanı karısık dıye daha ındırmedık daha yan yana gameplaylı bırsey arıyoduk ama yınede denıcez

yok alakasız

var o cok sarmadı ya 1 i aldık onu denıcez bır ara
Bir süreden sonra alışıyorsunuz hocam .

Online istiyorum hikayeli isyemiyorum demişsin ama hazelight oyunlarını bi denemeni öneririm hepsi çok güzel oyunlar. Şu aralar split fiction oynuyorum acayip eğlenceli bir oyun

Beyler arkadasımla pc de oynıcak oyunumuz yok lol fortnıte valo cs donup duruyoruz hıkayelı oyun sevmıyoruz onlıne ne onerırsınız r6 denedık sarmadı rust cok zor call of duty sarmadı bla bla bla boyle antık kuntık degıl ıyı saran oyun bılıyosanız yazarmısınız
phasmophobia klasiklerdendir

phasmophobia klasiklerdendir
oynadıkta bır sure sonra sıktı

Online istiyorum hikayeli isyemiyorum demişsin ama hazelight oyunlarını bi denemeni öneririm hepsi çok güzel oyunlar. Şu aralar split fiction oynuyorum acayip eğlenceli bir oyun
a way out ve ıt takes two bıtırdık cok sardı oyle 2 lı oyunlar sarıyo aslında genel olarak hıkayelı pek oynamıyoruz o yuzden dedım tesekkurler

Raft bitirdik arkadaşlarla çok sardı tavsiye ederim.
olabılır bır ara dusuınuyoduk 20 dolar cok geldı o oyuna dıye almamıstık

SCUM, Arena Breakout: Infinite, Hunt: Showdown 1896, V Rising
Half Life'a benzer bir oyun var Abiotic Factor adında.

warframe , delta force ve arena breakout hangisi hoşunuza giderse , 7 days to die , minecraft , deep rock galactic , roblox aklıma şimdilik bunlar geldi.

oynadıkta bır sure sonra sıktı

a way out ve ıt takes two bıtırdık cok sardı oyle 2 lı oyunlar sarıyo aslında genel olarak hıkayelı pek oynamıyoruz o yuzden dedım tesekkurler

olabılır bır ara dusuınuyoduk 20 dolar cok geldı o oyuna dıye almamıstık
13 martta ilkbahar indirimi başlıyor çoğu oyun güzel indirime girer. Raft'ın da gireceğini düşünüyorum. Alırsanız pişman olmazsınız arkadaşlarla baya saran bir oyun.

Geri