Komando41.
80+ Silver

- Reaksiyon skoru
 - 2,317

ne alaka ikisiGta 5 den farkı yok hocam oda sıkıcı

ne alaka ikisiGta 5 den farkı yok hocam oda sıkıcı
Ben onu PS 4 den oynuyordjm çok iyi oyundu pc ye geldimi oyun ?Titanfall gerçekten güzel bir oyun.
Atmamissin hocamadresi atimm
Evet var bilgisayarda.Ben onu PS 4 den oynuyordjm çok iyi oyundu pc ye geldimi oyun ?
Alırım hocam ben onu o zamanEvet var bilgisayarda.
Konunun ilk başlığı yanlış hatırlamıyorsam tek başına oynanacak oyun önerisiydi bir de sistem özellikleri yazmıyordu(hatırladığım kadarıyla).Ama evet çıkmadı daha pc'ye.Bu arada NAARUTOOtobi kankam o oyunlar ps oyunu değil mi pc ye inmiyor diye biliyorum yani çıkmadı daha diye biliyorum
vercenmi harbi (ciddiyim valla)Ben onu PS 4 den oynuyordjm çok iyi oyundu pc ye geldimi oyun ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Atmamissin hocam
Black desert başla da bir hayatını çöp etArtık oynadığım oyunlar sıktı.Arkadaşım falan yok tek oynuyorum tek basıma eğlenebileceğim bir oyun falan varmıdır ?
Sistem:
Rx 580
ryzen 5 3500x
16 gb ram
Oyunlarım
Valo
Cs
Rainbow
Gta 5
Rocket league
ınsurgency
asetto corsa
among us
ets 2
minecraft
warzone
lol
artık hepsi sıktı başka oyunlar istiyorum tek oynayabilecegim
1-Counter Strike Nexon ZombiesArtık oynadığım oyunlar sıktı.Arkadaşım falan yok tek oynuyorum tek basıma eğlenebileceğim bir oyun falan varmıdır ?
Sistem:
Rx 580
ryzen 5 3500x
16 gb ram
Oyunlarım
Valo
Cs
Rainbow
Gta 5
Rocket league
ınsurgency
asetto corsa
among us
ets 2
minecraft
warzone
lol
artık hepsi sıktı başka oyunlar istiyorum tek oynayabilecegim
Niye580i sat , rtx 2060 al![]()
580 mining yapanlar için değerli ve normalden 4 kat daha fazla para verirler yani 6 bin tl felan. 5-6 bine RTX 2060 alabilirsin. Oyunlarda ortalama +30 fps fazla alırsın.
Hocam oyun oynamıyorum artık580 mining yapanlar için değerli ve normalden 4 kat daha fazla para verirler yani 6 bin TL felan. 5-6 bine RTX 2060 alabilirsin. Oyunlarda ortalama +30 fps fazla alırsın.