Neler Yeni

Online Oyun Tavsiyesi

Aynasız

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Haris uygun
Arkadaşlar sistemim imzada yazılandır. Daha öncesinde Cs,Lol,Pubg,Metin 2,kısa süre Knight Online oynamışlığım var. Şuanda Valorant ve Tft oynuyorum fakat ağır velet ve toksik tayfa yüzünden Valo ya girince insan daha stres oluyor, Tft de oyunu kazanmak için olan komplar çok az olduğu için hep aynı şeyleri yapmak zorunda kalındığı için oda sıktı. 29 yaşında birisi olarak yoğun ve stresli iş hayatından kalan zamanda velet tayfanın olmadığı günde 2-3 saat takılıp stres atacağım ve zevkle oynayacağım bir oyun arıyorum. Oyun ücreti veya oyun içerisinde para yatırma sorun değil yeter ki zevk alayım. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cem
new world oyna, mmo geçmişin de var begenirsin sisteminde gayet ok

Aynasız

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Haris uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
New World şuan aklımda daha iyi bir seçenek bulamazsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apex Legends'ı deneyebilirsin, öneririm.
Yarın onada bi bakacağım teşekkürler

Ilar

80+ Bronze
Elder scrols online var mmorpg cok iyidir gayet zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamayacağınız güzel bir oyundur

Aynasız

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Haris uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hilmi Akkaya
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım.
* Conqourours blade önerebilirim , dramalı bir oyundur lakin oyuncuları büyük yaşta olduğu için saçma sapan muhabbetler olmaz .
* Bf5 kaldırırsa kendi kafanda arkadaslar edinerek eglenceli gir çık oyun vakitleri edinebilirsin .
* War thunder veya world of serisinide senin yaşlarda oynayan güzel oynayabiliyor .

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkadaşlar sistemim imzada yazılandır. Daha öncesinde Cs,Lol,PUBG,Metin 2,kısa süre Knight Online oynamışlığım var. Şuanda Valorant ve Tft oynuyorum fakat ağır velet ve toksik tayfa yüzünden Valo ya girince insan daha stres oluyor, Tft de oyunu kazanmak için olan komplar çok az olduğu için hep aynı şeyleri yapmak zorunda kalındığı için oda sıktı. 29 yaşında birisi olarak yoğun ve stresli iş hayatından kalan zamanda velet tayfanın olmadığı günde 2-3 saat takılıp stres atacağım ve zevkle oynayacağım bir oyun arıyorum. Oyun ücreti veya oyun içerisinde para yatırma sorun değil yeter ki zevk alayım. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
R6 tam size göre.

hcaglar

80+
Cod cold war önerebilirim. Gayet keyifle oynuyorum. Genelde yabancı oyuncular olduğundan herhangi bir sinir stres olayı olmuyor

Aynasız

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Haris uygun
teşekkürler hepsini inceleyeceğim

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Warframe öğrenme süreci sancılıda olsa şuan çok zevk alıyorum oyundan.

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA
Escape From Tarkov kesinlikle senin yaşlarından bir duo bulursan çok zevkli olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,194
Üyeler
165,655
Son üye
Esraderee
Top Bottom