Neler Yeni

Solo oynaması zevkli Online oyun tavsiyesi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,373
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Zero Build geldiğinden beri çok güzelleşti, solo veya squad farketmez aşırı zevkli oyun.
Oyunu ilk sezonlardan beri oynarım. Bir ara ciddi şekilde oynuyorum bir ara sadece savaş biletini tamamlamak için giriyorum değişiyor. Yapısız mod çıkınca oyun daha da çok sevildi. Başka bir forumda PUBG vs Fortnite konusu gördüm. Neredeyse kimse PUBG demiyor artık. Fortnite'ın yapısız modu çıkınca oyuncular çok sevmiş. Tabii yapılı modda aşırı zevkli. Biraz profesyonellik istiyor.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: sa9a

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,126
İsim
Oğuz Oğuz
FIFA gibi 1 vs 1 modu olan, PUBG gibi solo seçeneği olan veya Battlefield gibi devasa çok oyunculu olduğu için solo oynansa da zevk alınabilecek Online oyun tavsiyelerinizi bekliyorum. Battlefield, Chivalry 2 ve FIFA oynuyorum şu anda.
Rainbow Six, Valorant, Apex Legends gibi 5 vs 5 veya 2-3 kişilik takımlar halinde oynanan oyunları 1 kişi sabote etse bile oyun zehir olduğu için oynamak istemiyorum.
Rocket league.

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
Oyunu ilk sezonlardan beri oynarım. Bir ara ciddi şekilde oynuyorum bir ara sadece savaş biletini tamamlamak için giriyorum değişiyor. Yapısız mod çıkınca oyun daha da çok sevildi. Başka bir forumda PUBG vs Fortnite konusu gördüm. Neredeyse kimse PUBG demiyor artık. Fortnite'ın yapısız modu çıkınca oyuncular çok sevmiş. Tabii yapılı modda aşırı zevkli. Biraz profesyonellik istiyor.
Sırf yapısız olduğu için tekrar başladım ve Tayfa'ya katıldım. O kadar beğeniyorum oyunu şuan.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
FIFA gibi 1 vs 1 modu olan, PUBG gibi solo seçeneği olan veya Battlefield gibi devasa çok oyunculu olduğu için solo oynansa da zevk alınabilecek Online oyun tavsiyelerinizi bekliyorum. Battlefield, Chivalry 2 ve FIFA oynuyorum şu anda.
Rainbow Six, Valorant, Apex Legends gibi 5 vs 5 veya 2-3 kişilik takımlar halinde oynanan oyunları 1 kişi sabote etse bile oyun zehir olduğu için oynamak istemiyorum.
Fallout New Vegas.
Sarıyor

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Squad al tek gir katıl bir mangaya
paran varsa escape from tarkov al mükemmel oyun

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,135
İsim
Abdullah Aydoğdu
Hayır öyle bir amacım yoktu, BF ve Fifa oynuyorum demişsin hangisi olduğunu yazmamışsın. Fifa 22 diye düşündüm.
Kaba çıkıştıysam özür dilerim. 2 futbol oyununu aynı anda oynamak pek mantıklı gelmiyor.

Top Bottom