LaketrooS
80+ Silver
ya neden aklıma hep bu şarkı geliyor offffffffFortnite cidden çok zevkli oyun.
ya neden aklıma hep bu şarkı geliyor offffffffFortnite cidden çok zevkli oyun.
Oyunu ilk sezonlardan beri oynarım. Bir ara ciddi şekilde oynuyorum bir ara sadece savaş biletini tamamlamak için giriyorum değişiyor. Yapısız mod çıkınca oyun daha da çok sevildi. Başka bir forumda PUBG vs Fortnite konusu gördüm. Neredeyse kimse PUBG demiyor artık. Fortnite'ın yapısız modu çıkınca oyuncular çok sevmiş. Tabii yapılı modda aşırı zevkli. Biraz profesyonellik istiyor.Zero Build geldiğinden beri çok güzelleşti, solo veya squad farketmez aşırı zevkli oyun.
Rocket league.FIFA gibi 1 vs 1 modu olan, PUBG gibi solo seçeneği olan veya Battlefield gibi devasa çok oyunculu olduğu için solo oynansa da zevk alınabilecek Online oyun tavsiyelerinizi bekliyorum. Battlefield, Chivalry 2 ve FIFA oynuyorum şu anda.
Rainbow Six, Valorant, Apex Legends gibi 5 vs 5 veya 2-3 kişilik takımlar halinde oynanan oyunları 1 kişi sabote etse bile oyun zehir olduğu için oynamak istemiyorum.
Sırf yapısız olduğu için tekrar başladım ve Tayfa'ya katıldım. O kadar beğeniyorum oyunu şuan.Oyunu ilk sezonlardan beri oynarım. Bir ara ciddi şekilde oynuyorum bir ara sadece savaş biletini tamamlamak için giriyorum değişiyor. Yapısız mod çıkınca oyun daha da çok sevildi. Başka bir forumda PUBG vs Fortnite konusu gördüm. Neredeyse kimse PUBG demiyor artık. Fortnite'ın yapısız modu çıkınca oyuncular çok sevmiş. Tabii yapılı modda aşırı zevkli. Biraz profesyonellik istiyor.
Fallout New Vegas.FIFA gibi 1 vs 1 modu olan, PUBG gibi solo seçeneği olan veya Battlefield gibi devasa çok oyunculu olduğu için solo oynansa da zevk alınabilecek Online oyun tavsiyelerinizi bekliyorum. Battlefield, Chivalry 2 ve FIFA oynuyorum şu anda.
Rainbow Six, Valorant, Apex Legends gibi 5 vs 5 veya 2-3 kişilik takımlar halinde oynanan oyunları 1 kişi sabote etse bile oyun zehir olduğu için oynamak istemiyorum.
Squad al tek gir katıl bir mangayaFIFA gibi 1 vs 1 modu olan, PUBG gibi solo seçeneği olan veya Battlefield gibi devasa çok oyunculu olduğu için solo oynansa da zevk alınabilecek Online oyun tavsiyelerinizi bekliyorum. Battlefield, Chivalry 2 ve FIFA oynuyorum şu anda.
Dalga mı geçiyorsun? Konuda battlefield ve fifa oynadığımı yazdım zaten.BF V ve Fifa Online 4 önerebilirim, yalnız fifa online seni bazen kanser edebilir
Hayır öyle bir amacım yoktu, BF ve Fifa oynuyorum demişsin hangisi olduğunu yazmamışsın. Fifa 22 diye düşündüm.Dalga mı geçiyorsun? Konuda battlefield ve fifa oynadığımı yazdım zaten.
Kaba çıkıştıysam özür dilerim. 2 futbol oyununu aynı anda oynamak pek mantıklı gelmiyor.Hayır öyle bir amacım yoktu, BF ve Fifa oynuyorum demişsin hangisi olduğunu yazmamışsın. Fifa 22 diye düşündüm.