Neler Yeni

Online oyun ve düşük latency için Türknet mi Netspeed mi ?

ruaF1912

80+ Bronze
Şubat 2024'de Türk telekom ile taahhütüm bitiyor arkadaşlar, Türktelekom'dan cok ama cok memnundum ama fiyat politikaları nedeniyle taahhüt yenilemek istemiyorum,Altyapım 100mbps kadar destekliyor, Genellikle online oyun oynuyan birisiyim. Ondan dolayı düşük ping ve latency(gecikme)'ye sahip ISS tavsiyelerinizi bekliyorum. Taahhütsüz olması ilk tercihim. iyi forumlar :)

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
ibrahim ahıskalı
ben turknet kullanıyom jılet gibi internet kopma yaşamadım hiç pingimde düşük taahhut yok tavsiye ederim

ruaF1912

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben turknet kullanıyom jılet gibi internet kopma yaşamadım hiç pingimde düşük taahhut yok tavsiye ederim
Hocam şu adrese cmd üzerinden tracert atıp ekran görüntüsü atabilirmisiniz rica etsem. yurtdışına çıkışlardan hangi yol güzergahını izliyor onu merak ettim. cmd' ye tracert 146.66.155.1 yazıp atarsanız cok makbule geçer.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Furkan Demirtaş
TurkNet kullandım, şuanda da Superonline kullanıyorum ikisinden de memnunum tavsiye edebilirim ikisini de.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
Furkan Görür
online oyun ve düşük ping için en iyi sağlayıcı TTNETdır.

İstanbul dışındaysan TTNET.

İstanbuldaysan türknet olabilir gigafiber varsa konumunda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şu adrese cmd üzerinden tracert atıp ekran görüntüsü atabilirmisiniz rica etsem. yurtdışına çıkışlardan hangi yol güzergahını izliyor onu merak ettim. cmd' ye tracert 146.66.155.1 yazıp atarsanız cok makbule geçer.
turknet, türk telekom altyapısını kullanıyor gigafiber olmayan bölgelerde. TTNET e göre 2-3 ms fazla veriyor.

Top Bottom