Neler Yeni

Online Sınavda discord ekran paylaşımı anlaşılır mı?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
arkadaşlar , sınavda ekran paylaşımı yaptığımızda bunu web sitesi algılayabiliyor mu? Arkadaşımın sınavında böyle yapmayı düşünüyoruz böyle bir şey mümkün mü yakalanma ihtimali var mı

lanwi

80+
arkadaşlar , sınavda ekran paylaşımı yaptığımızda bunu web sitesi algılayabiliyor mu? Arkadaşımın sınavında böyle yapmayı düşünüyoruz böyle bir şey mümkün mü yakalanma ihtimali var mı
bence deneyerek ogrenebilirsiniz hocam :d

Grythor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Emrullah AKTAŞ
Sıkıntı olmaz.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
telefonla katılıp kamera açman bence daha garanti olur, açık lise sınavlarında yakalayan bunda da yakalar.

JSezar

80+ Silver
AÖF de sıkıntı.Bilgisayarda tarayıcıda herhangi bir sayfayı açık bırakırsan kopya çekmesen bile kopya,kural ihlali sayılıyor ve sınavdan sıfır alman yetmezmiş gibi finale de giremiyorsun.Normal üniversitemde ise sistem bunu algılamıyor ve sıkıntı olmuyor.ChatGPT den yardım alabilir direkt discorddan yardım almak yerine.Daha hızlı olur.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AÖF de sıkıntı.Bilgisayarda tarayıcıda herhangi bir sayfayı açık bırakırsan kopya çekmesen bile kopya,kural ihlali sayılıyor ve sınavdan sıfır alman yetmezmiş gibi finale de giremiyorsun.Normal üniversitemde ise sistem bunu algılamıyor ve sıkıntı olmuyor.ChatGPT den yardım alabilir direkt discorddan yardım almak yerine.Daha hızlı olur.
aöf değil de üniversitede blackboard kullanıyormuş okulu sende de öyle mi ?

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Kanka benimde blackboard kamera falan açtık ben direkt soruaru kopyala yapıştır chatgpt ye attım kimse farketmedi dc ekran paylaşsan da farketmezler diye düşünmketeyim. Hoca bir şey derse arkada dc yi kapat direkt orta da bir şey kalmaz zaten

TİTAN.

80+ Platinum
Aga yan yana durup yapsanıza paylaşım yapmadan ve evet anlaşılır diye düşünüyorum

tanrisal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kenan Kırıkkaya
pc den gir wp den soruları at

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Kanka benimde blackboard kamera falan açtık ben direkt soruaru kopyala yapıştır chatgpt ye attım kimse farketmedi dc ekran paylaşsan da farketmezler diye düşünmketeyim. Hoca bir şey derse arkada dc yi kapat direkt orta da bir şey kalmaz zaten
hocam bunlarda kamera sanırım dersin hocası istememiş ama yapay zeka falan anlaşılır yazmış site sanırım tüm hareketleri algılıyormuymuş öyle bir şey dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

pc den gir wp den soruları at
süre çok kısıtlı 40dk imiş 30 soru için

Top Bottom