Önlisans bölümün nedir.Önlisans kpss başvurdum (mezun değilim) Ortaöğretim kpss ye başvurabilir ve atanabilir miyim?
güvenlik ama daha 1.sınıfım ilk dönemden bile geçmedim sadece kaydım var önlisans olarak girmek istemiyorum atanmakta istemiyorum mümkünse başvurumu da iptal ederim önlisans başvurumu da iptal ederimÖnlisans bölümün nedir.
Şimdi şöyle, Güvenlik bölümünden alımlar oluyor ve avantajlı olursun ticaret bakanlığı 66 puanla almıştı geçen aylarda, ama eğer istemezsen başvurunu iptal edip ortaöğretime başvurabilirsin.güvenlik ama daha 1.sınıfım ilk dönemden bile geçmedim sadece kaydım var önlisans olarak girmek istemiyorum atanmakta istemiyorum mümkünse başvurumu da iptal ederim önlisans başvurumu da iptal ederim
başvuru iptali nasıl oluyor ve başvuru iptal edersem kesin olarak girebilir miyim ve başvuru iptal etmeden girebilir miyimŞimdi şöyle, Güvenlik bölümünden alımlar oluyor ve avantajlı olursun ticaret bakanlığı 66 puanla almıştı geçen aylarda, ama eğer istemezsen başvurunu iptal edip ortaöğretime başvurabilirsin.
O durumu ÖSYM yi arayarak sorsan daha iyi olur hocam, düz lise mezunu muydun.başvuru iptali nasıl oluyor ve başvuru iptal edersem kesin olarak girebilir miyim ve başvuru iptal etmeden girebilir miyim
liseden, destek personeli temizliğe başvurabilirsin, güvenliğe başvurabilirsin, önlisans bölümünden dolayı daha avantajlı olabilir ama sana kalmış tabii ki.ösym yi aradım telesekreter açıyor birine bağlanamadım özel anadolu lisesi mezunuyum
abi benim amacım sorum derdim ortaöğretim kpss ye girebiliyor olmak ve puanım işe yarıyor olması boşa girmişte olmamak istemeden bilmeden önlisans başvurusu yaptım diye ortaöğretime girebilir miyim giremez miyim diye soruyorum amacım önlisanstan ne atanmak ne o bölümü okumak ne yapmam lazım yardımcı olur musun rica etsem.liseden, destek personeli temizliğe başvurabilirsin, güvenliğe başvurabilirsin, önlisans bölümünden dolayı daha avantajlı olabilir ama sana kalmış tabii ki.
444 6796 bu numarayı mı aradınabi benim amacım sorum derdim ortaöğretim kpss ye girebiliyor olmak ve puanım işe yarıyor olması boşa girmişte olmamak istemeden bilmeden önlisans başvurusu yaptım diye ortaöğretime girebilir miyim giremez miyim diye soruyorum amacım önlisanstan ne atanmak ne o bölümü okumak ne yapmam lazım yardımcı olur musun rica etsem.