Önlisansa, 2 yıllık okumuşlar, lisansa ise 4 yıl dirsek çürütmüşler(2 yıllığı 4 yılda tamamlarsan olmuyor yalnızBeyler soru detayı açısından fark var mıdır?
onu bende biliyorum kanka. Sınav detayı hakkında.Önlisansa, 2 yıllık okumuşlar, lisansa ise 4 yıl dirsek çürütmüşler girebiliyor. En net fark bu diye biliyorum.
yav kardeşim ben ne soruyorum sen ne atıyorsun. Soru farkı var mı diyorum detaylı mı mesela lisansta önlisansa göre. Sen şeysin sanırım 3000 tl sistem isteyene ilk siteyi açıp filtreye 3000 tl yazıp ilk çıkanın linkini atıyorsun.Konuyu açma sürenden daha da kısa bir süre de bulunabiliyor
![]()
KPSS Lisans ile KPSS Önlisans Arasındaki Fark Nedir? Konular Farklı mı? 2024 - Tercihini Yap
Her yıl binlerce adayın girdiği sınav olan KPSS nin farklı çeşitleri bulunmaktadır. Burada en çok merak edilen ise KPSS lisans ile KPSS önlisans arasındaki fark nedir ve konuları farklı mıdır sorularıdır. Gelin birlikte bu soruların cevaplarına bakalım...www.tercihiniyap.net
al gene tilt biri, bırak insanlar özgür belki burada sohbet etmek istiyor. Karışmayın bir keredeKonuyu açma sürenden daha da kısa bir süre de bulunabiliyor
![]()
KPSS Lisans ile KPSS Önlisans Arasındaki Fark Nedir? Konular Farklı mı? 2024 - Tercihini Yap
Her yıl binlerce adayın girdiği sınav olan KPSS nin farklı çeşitleri bulunmaktadır. Burada en çok merak edilen ise KPSS lisans ile KPSS önlisans arasındaki fark nedir ve konuları farklı mıdır sorularıdır. Gelin birlikte bu soruların cevaplarına bakalım...www.tercihiniyap.net
Teşekkür ederim kral son cümle aradığımBak bunları buldum,
KPSS lisans 4 yıllık mezunlar içindir, KPSS ön lisans ise 2 yıllık mezunların girebileceği bir sınav.
KPSS ön lisans 2 yılda 1 ve sadece çift yıllarda yapılırken, KPSS lisans her yıl yapılan bir sınavdır. Ancak KPSS lisans için B grubundan girecekler çift yıllarda girmelidirler.
KPSS ön lisans puan türü KPSS P93'tür, lisans puan türü ise KPSS P3'tür.
İki sınavında konuları aynıdır ancak lisans sınavının soruları bazen ön lisans sınavının sorularına göre daha zor olabilir. Bu sebeple sınava hazırlanırken aynı kaynakları kullanmanızda bir sakınca bulunmaz. Çünkü konular aynıdır.
Alıntıdır.
ya yok kanka bide sorduğum sorunun cevabını verse içim yanmayacak. İlk siteden link atmış bakmamış hiç ne yazıyor di,ye.al gene tilt biri, bırak insanlar özgür belki burada sohbet etmek istiyor. Karışmayın bir kerede
Güzel abim yazdığımı düzelttim yeterki sen kızma.yav kardeşim ben ne soruyorum sen ne atıyorsun. Soru farkı var mı diyorum detaylı mı mesela lisansta önlisansa göre. Sen şeysin sanırım 3000 TL sistem isteyene ilk siteyi açıp filtreye 3000 TL yazıp ilk çıkanın linkini atıyorsun.
Sen de kızma güzel abim.al gene tilt biri, bırak insanlar özgür belki burada sohbet etmek istiyor. Karışmayın bir kerede
hocam kızma değil de söylemen şeklin yanlış.Güzel abim yazdığımı düzelttim yeterki sen kızma.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sen de kızma güzel abim.
Yazdığımı düzelttim birdaha aynı hatayı yapmam kusura bakma.
Konu kapandıysa mesele yok.hocam kızma değil de söylemen şeklin yanlış.
hadi hadi çık konudan.Konu kapandıysa mesele yok.
Bu yazdığından önceki yazdığına verecek cevabım vardı fakat gerek yok.
Bu arada o attığım link'i bilerek attım yani çocuk yok senin karşın da ve attığımı da gayet iyi biliyorum ve her gün sayfalarca makale okuyan bir insanım.
Uzun lafın kısası yaklaşımına ve ilk arkadaşı da ufaktan tersleyişine istinaden attım o link'i fakat onu anlayamayacak kadar ukala olduğun için ben konuyu burada kapatıyorum.
Sana laf da anlatamam seninle de uğraşamam.
youtube kpss videolarını bütün ortak gruplar dinliyorBeyler soru detayı açısından fark var mıdır?