Önlisans program tavsiyesi

Dgs ile yapılacak iş değil biz öyle hataya düştük sen düşme. Direkt YKS ile kazanmaya bak. Çünkü önlisans bittikten sonra dgs girdin iyi bir puan aldın diyelim. Ama 3. sınıftan başlaman imkansıza yakın kimi üniversite 1'den kimisi 2'den bile ders koyuyor önlisanstaki derslerin çoğu sayılmıyor yani ekstra bir 3-4 senede öyle gidiyor 5-6 sene okumuş oluyorsun önlisansla birlikte. Keşke direkt yks ile kazansaydım diyorsun içinden.
bu doğru yks ile kazanmak çok daha iyi tercih
Post automatically merged:

Yks kazanabilirim seneye diyorsan bu sene açıköğretim okuyabilirsin ama benim zamanımda ilk sene tercih yapıp kazanınca ikinci sene obs okul puanın üniversite sınavına eklenmiyordu şimdiki sistem ne bilmiyorum ona göre karar ver.
2 sene sonra kullanbiliyorsun hocam ben kullandım 3 sene önce girmiştim sınava ünimi bitirdim öylesine tekrar girdim okul puanım eklendi araştırdım 2 yıl geçince obp de kullanılıyor

bu doğru yks ile kazanmak çok daha iyi tercih
Post automatically merged:

2 sene sonra kullanbiliyorsun hocam ben kullandım 3 sene önce girmiştim sınava ünimi bitirdim öylesine tekrar girdim okul puanım eklendi araştırdım 2 yıl geçince obp de kullanılıyor
senin arkadaş hangi üni okuyordu bıraktı

Bildiğim kadarıyla çok az alım oluyor DGS ile

Geri