Modemin arkasında ki yerden redetliyorum ama ont cihazında da reset yeri mevcut ne işe yarar?
@Mert Özkaya
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Mert Özkaya
Son düzenleme:
Modemden reset atıyorum onu hiç resetlemedim reset atayım mı?Tamamen tahmini olarak söylüyorum, altyapıdan gelen fiber bağlantısını resetliyodur. İnterneti resetlemenin hızlı yolu
Bir araştırayım hemen, güvenemedim.Modemden reset atıyorum onu hiç resetlemedim reset atayım mı?
Bir sorun olmaz sanırım, dediğim gibi fiber bağlantısını resetliyordur büyük ihtimalle. Deneyebilirsiniz istersenizİyi olur hocam bende reset atıyordum![]()
@alpolojix yazmasını bekliyorum o bilir herhalde.Bir sorun olmaz sanırım, dediğim gibi fiber bağlantısını resetliyordur büyük ihtimalle. Deneyebilirsiniz isterseniz
Bizi bir tek modem adam kurtarabilir@alpolojix yazmasını bekliyorum o bilir herhalde.
Forumda modem konusunda çok bilgili olan yok maalesef.Bizi bir tek modem adam kurtarabilir
Bu foruma 1 tane modemlere fısıldayan adam yeterForumda modem konusunda çok bilgili olan yok maalesef.
Hiç mi kimse resetlemedi hiç bir şey yazmıyor internetteBu foruma 1 tane modemlere fısıldayan adam yeter![]()
Biraz argo olucak ama kimse yememişHiç mi kimse resetlemedi hiç bir şey yazmıyor internette![]()