Neler Yeni

Önümüzdeki Steam İndirimi Ne Zaman?

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ben alırken Juventusu almıştım ronaldo için son 2 ayda 2 kere falan ronaldo paketler içerisinde geldi ve kadrom da 3 tane messi vardı :D şimdi ki aklım olsa Manchester United paketini alırdım
O sonradan gelen Messiler ile Barcelona edition ile gelen messi arasında çok fark var. Kesinlikle Barcelona edition messi için alınır. Ben de var kullanıyorum oradan biliyorum. Ayrıca Beckham da var o da çok iyi hem kanatta hem orta sahada. Alabilirsen ikisini birden al.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
O sonradan gelen Messiler ile Barcelona edition ile gelen messi arasında çok fark var. Kesinlikle Barcelona edition messi için alınır. Ben de var kullanıyorum oradan biliyorum. Ayrıca Beckham da var o da çok iyi hem kanatta hem orta sahada. Alabilirsen ikisini birden al.
Klan maçlarında arkadaşımdan gelen icon messiyi de arada kullanıyorum ama bi ronaldo kadar tatmin etmiyor beni :D ikisini birden satın alma var mı ki ?

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Klan maçlarında arkadaşımdan gelen icon messiyi de arada kullanıyorum ama bi ronaldo kadar tatmin etmiyor beni :D ikisini birden satın alma var mı ki ?
Evet alabilirsin. Playstore, gamesatış gibi sitelerden alırsan verilen kodu steamden etkinleştir oyuna gelecek.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Nasio yani ? Gamesatisdan mi alim pes2021 i
Steam'inde PES 2021 varsa ve başka takım almak istiyorsan o gibi sitelerden alabilirsin. İlla Gamesatış olacak diye bi' kavram yok örnek olarak söyledim.

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
20-28 Mayıs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular