Onvo marka tv alınır mı + tv önerisi

Bir televizyon montajcısından duymuştum; ONVO'nun malzeme kalitesi çok kötüymüş. Onun dışında pek bir bilgim yok. Grundig, Vestel falan tavsiye etmişti bütçe dostu olarak.

Bir televizyon montajcısından duymuştum; ONVO'nun malzeme kalitesi çok kötüymüş. Onun dışında pek bir bilgim yok. Grundig, Vestel falan tavsiye etmişti bütçe dostu olarak.
grundig markasına yöneleyim o zaman onlarında bir kaç ürünü fiyatlarından dolayı ilgimi çekmişti fakat markayı hiç duymadığım için şüpheye düşmüştüm

grundig markasına yöneleyim o zaman onlarında bir kaç ürünü fiyatlarından dolayı ilgimi çekmişti fakat markayı hiç duymadığım için şüpheye düşmüştüm
Yo onvo bu arada gayet güzel bizim yazlığa aldık taş gibi televizyon bu arada

ONVO'yu skuter dışında tercih etmezdim teknoloji ürünlerine güvenmiyorum. ama 012 xplus kullandım geçen yaz dönemi boyunca o kadar hırpaladım yordum sürekli tapagaz gittim şarjı harici bana mısın demiyordu. tabii şu an emekliye ayırdık en son peder bi kazaya karıştı ona rağmen yürüründe sıkıntısı yok.

ONVO'yu skuter dışında tercih etmezdim teknoloji ürünlerine güvenmiyorum. ama 012 xplus kullandım geçen yaz dönemi boyunca o kadar hırpaladım yordum sürekli tapagaz gittim şarjı harici bana mısın demiyordu. tabii şu an emekliye ayırdık en son peder bi kazaya karıştı ona rağmen yürüründe sıkıntısı yok.
hocam siz hangi modelini kullanıyorsunuz

hocam siz hangi modelini kullanıyorsunuz
bende scooter vardı 012 x plus 1600w versiyonu
1000KM kadar kullandım sonra daha da kullanma fırsatım olmadı, lastiğim patladı lastiğimi değiştirdim bu sefer çocuğa çarpmamak için tkala atınca kabloları koptu daha da masraf etmedim babama bıraktım o yaptırdı kısa süre sonra da kaza yapınca emekliye ayırdık ama hala diri durumda.

Aslında Grundig, ONVO'dan çok daha köklü bir marka. ONVO panel olarak TCL'in panellerini kullanıyor ve yanlış bilmiyorsam SHARP'ın alt markası. Ya da markasıydı.

Onvoya vereceğin parayı TCL’e verebilirsin.
TCL markasının aradığım özelliklere uygun TV leri ONVO markasına göre bir hayli pahalı ONVO markasına yönelmemdeki en büyük etken fiyatlarının uygun olması

onvonun hangi modelini tercih ettiğin önemli. genel olarak tvlerde sabit aynı tv kasası kullanılıyor içindeki anakartı ve paneli hangi marka olduğunu ulaşırsan ona göre seçim yapabilirsin. Vestel grundingde aynı durumda.

"örneğin vermiş olduğun modelin 55 inç olan versiyonu Quantum dot aydınlatmalı IPS ve %96 sRGB sunan BOE panel kullanıyor. Bu da benzerdir yüksek ihtimal. Tek sıkıntı 6 COF 50 inç 4K TV için yetersiz."(alıntı)

16 ağustosta bu tv 10.799 TL fiyat etiketine sahip olmuş

peki arkadaşlar bu televizyon yerine samsung akıllı monitör alıp kullanmak daha mantıklı olabilir mi hem güvenilir bir marka hemde parlaklık seviyesi daha yüksek samsung akıllı monitör alınır mı diye bir konuda açtım ama cevap bulamadım

peki arkadaşlar bu televizyon yerine samsung akıllı monitör alıp kullanmak daha mantıklı olabilir mi hem güvenilir bir marka hemde parlaklık seviyesi daha yüksek samsung akıllı monitör alınır mı diye bir konuda açtım ama cevap bulamadım
odanın kullanım alanına bağlı tv gibi kullanabiliceğin bir ortamın varsa neden olmasın. hatta normal kaliteli monitör alıp mibox vs de alabilirsin akıllı monitör dediğin aslında bu. mibox daha özgür bir arayüz bilgin olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,957
Üyeler
183,495
Son üye
berxwedan12
Geri