grundig markasına yöneleyim o zaman onlarında bir kaç ürünü fiyatlarından dolayı ilgimi çekmişti fakat markayı hiç duymadığım için şüpheye düşmüştümBir televizyon montajcısından duymuştum; ONVO'nun malzeme kalitesi çok kötüymüş. Onun dışında pek bir bilgim yok. Grundig, Vestel falan tavsiye etmişti bütçe dostu olarak.
Yo onvo bu arada gayet güzel bizim yazlığa aldık taş gibi televizyon bu aradagrundig markasına yöneleyim o zaman onlarında bir kaç ürünü fiyatlarından dolayı ilgimi çekmişti fakat markayı hiç duymadığım için şüpheye düşmüştüm
hocam siz hangi modelini kullanıyorsunuzONVO'yu skuter dışında tercih etmezdim teknoloji ürünlerine güvenmiyorum. ama 012 xplus kullandım geçen yaz dönemi boyunca o kadar hırpaladım yordum sürekli tapagaz gittim şarjı harici bana mısın demiyordu. tabii şu an emekliye ayırdık en son peder bi kazaya karıştı ona rağmen yürüründe sıkıntısı yok.
bende scooter vardı 012 x plus 1600w versiyonuhocam siz hangi modelini kullanıyorsunuz
grundig markasına yöneleyim o zaman onlarında bir kaç ürünü fiyatlarından dolayı ilgimi çekmişti fakat markayı hiç duymadığım için şüpheye düşmüştüm
TCL markasının aradığım özelliklere uygun TV leri ONVO markasına göre bir hayli pahalı ONVO markasına yönelmemdeki en büyük etken fiyatlarının uygun olmasıOnvoya vereceğin parayı TCL’e verebilirsin.
odanın kullanım alanına bağlı tv gibi kullanabiliceğin bir ortamın varsa neden olmasın. hatta normal kaliteli monitör alıp mibox vs de alabilirsin akıllı monitör dediğin aslında bu. mibox daha özgür bir arayüz bilgin olsunpeki arkadaşlar bu televizyon yerine samsung akıllı monitör alıp kullanmak daha mantıklı olabilir mi hem güvenilir bir marka hemde parlaklık seviyesi daha yüksek samsung akıllı monitör alınır mı diye bir konuda açtım ama cevap bulamadım