Neler Yeni

Yardım Opel Astra K vs Honda Civic Sport

OnurCiftci26

80+ Bronze
Bütçe
400000

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,829
İsim
Mert Metshi
Ben Civic alırdım.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben Astra K alırdım.Civic tipini hiç beğenmiyorum.

yusuftheayay

80+ Bronze
Uzun yıllar bineceksen eğer kafam ağırmasın diyorsan civic kolay kolay sıkıntı çıkarmaz ama uzun yol vs de çok ses alıyor diyorlar yeni kasayı denemedim bizde eski kasa var ve baya rahatsız ediyor rüzgar yol motor sesi her şey içeride yakıt olarakta fabrika 10 gösteriyor ama biz 7 yakıyoruz şehir içi civic daha modern ve hoş duruyor bence astra demode kalmış yanında

OnurCiftci26

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun yıllar bineceksen eğer kafam ağırmasın diyorsan civic kolay kolay sıkıntı çıkarmaz ama uzun yol vs de çok ses alıyor diyorlar yeni kasayı denemedim bizde eski kasa var ve baya rahatsız ediyor rüzgar yol motor sesi her şey içeride yakıt olarakta fabrika 10 gösteriyor ama biz 7 yakıyoruz şehir içi civic daha modern ve hoş duruyor bence astra demode kalmış yanında
Evet Civic'te yalıtım Astra'ya göre daha kötüymüş. Demode değil de Civic daha spor duruyor. Özellik olarak yakınlar Civic otomatik olması bir tık daha iyi ama CVT olması hoşuma gitmiyor.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Civic sport bilmiyorum ama sedan olanında acayip konforlu hissetmiştim. Ayrıca çok sessiz çalışıyordu. İç rüzgar sesi konusunda biraz veriyor doğru. Çokta 182hpyi hissetmezsiniz ama daha uzun yıllar götürür ve üzmez. Ben olsam civic alırdım

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Hondanın motoru daha iyi ama Opel işte 1.2 olması ve turbolu olmasını pek sevemedim. Yani babam Opel alırken bu şekilde düşündüğü için banada mantıklı geldi. Turbolu versiyonları (yenileri bilmiyorum) daha çabuk motorunun ömrü bitiyor demişti.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Hızlı araç istiyyorsanız vtec 2 olur civic çok tombul duruyo
Yani ikiside birbirinden değişik arabalar. Gerçi biz tam zamanında Opel Astra j kasa aldık.

Yani diyebileceğim opelin dış görünüşü ve özellikleri bana göre hondadan daha iyi. Amma ve lakin motor güçleri ortada. Ben açıkçası çok kararsız kalırdım konu sahibi ben olsaydım.

Hangisi daha çok iyi bir etki yaratıyorsa onu alsın bence.

iep_yk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
İbrahim Emir Polat
Civic bence 12 yillik civic sahibiyiz hic sikinti cıkarmadi. Ve daha spor duruyor.

Top Bottom