Opel Corsa Sorun Önemli

Yusufxxer

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar ben Opel Corsa ile Polo arasında kalmıştım Opel corsa'yı tercih ettim ama aldıktan sonra tekerlerinden duman çıkmaya başladı yetkili servise götürdüğümde disklerin çok sıkıldığını söyledi.Servisten aldığım gün şimdide farklı yerinden duman geliyor.Anlayanlar yardım edebilir mi? Videosu var ama atamadım buraya resmi atıyorum

Ekler

• Screenshot_20250627-010124.webp
    Screenshot_20250627-010124.webp
    42 KB · Hit: 60
Bu arada serviste check up yapıldığı söylendi sorunu düzelltiklerini söyledi bu arada araç sıfır

Hacı bi ekspertize götür 12-13k civarı bakıyorlar her şeyine. Sıfır araçta da ekspertiz önemli artık bayiler çakal olmuş.

Hocam koku var mı varsa nasıl

koku bilmiyorum araçta ben olmadığım zamanlarda dumanlar çıkmış sorarım.Araçta da sıkıntı olarakda sanki tam hatırlamıyorum ama babam araç ya sağa ya sola çekiyor demişti ya da iki tarafa( her zaman değil şuana kadar bir kere oldu bir tık daha hızlıyken)tam bilmiyorum babamdayken olmuş.Belki yanlış algılamıştır bilemiyorum.

koku bilmiyorum araçta ben olmadığım zamanlarda dumanlar çıkmış sorarım.Araçta da sıkıntı olarakda sanki tam hatırlamıyorum ama babam araç ya sağa ya sola çekiyor demişti ya da iki tarafa( her zaman değil şuana kadar bir kere oldu bir tık daha hızlıyken)tam bilmiyorum babamdayken olmuş.Belki yanlış algılamıştır bilemiyorum.
Hocam rüzgar fln esmiş toz kalkmış bile olabilir anladığım kadarıyla. Araçta anormal bir durum veya koku yoksa problem olduğunu düşünmüyorum. Çünkü genelde problem olunca kullanıcı anlaması için tasarlanan sistemler.
Yİnede kaput altını vs bi gözle incelemekte fayda var.
İçinize sinmediyse arkadaşın dediği gibi tam bir expertiz yaptırabilirsin.

Hocam rüzgar fln esmiş toz kalkmış bile olabilir anladığım kadarıyla. Araçta anormal bir durum veya koku yoksa problem olduğunu düşünmüyorum. Çünkü genelde problem olunca kullanıcı anlaması için tasarlanan sistemler.
Yİnede kaput altını vs bi gözle incelemekte fayda var.
İçinize sinmediyse arkadaşın dediği gibi tam bir expertiz yaptırabilirsin
Belki tozdur bilmiyorum ama daha önceden tekerleklerden duman çıkıyordu servis disklerin yanlış sıkıldığını söyledi düzeltti aynı günün akşamı bu sorun çıkınca toz olduğunu düşünmedim.Yarın servise gidecek bakalım

Belki tozdur bilmiyorum ama daha önceden tekerleklerden duman çıkıyordu servis disklerin yanlış sıkıldığını söyledi düzeltti aynı günün akşamı bu sorun çıkınca toz olduğunu düşünmedim.Yarın servise gidecek bakalım
Hocam disk dedikleri fren kaliperi olabilir mi? Öyle bir hata yaptılarsa disk-balata değişimi vs talep edin disklerin ömründen yemiştir.

Fotoğraf inanılmaz açıklayıcı olmuş. 4. pistonun bujisindeki çapak bile gözüküyor resmen.

Aracı en kısa zamanda servise götürün. Kaskosu yoksa derhal kasko yaptırın. Yangın riski olan bir durum.

Fotoğraf inanılmaz açıklayıcı olmuş. 4. pistonun bujisindeki çapak bile gözüküyor resmen.

Aracı en kısa zamanda servise götürün. Kaskosu yoksa derhal kasko yaptırın. Yangın riski olan bir durum.
video olarak koyamadım o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

video olarak koyamadım o yüzden
video halinde dumanlar belli oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet yanma riski var

Son düzenleme:
Geri