Neler Yeni

OPERA GÜVENLİ MİDİR ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
Opera ile ilgili çok fazla haber ve söylenti var sizin düşünceleriniz neler ?
Şuan Opera kullanmaktayım, bir sorun yaşamadım.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hiç sorun yaşamadım. Birkaç ay önce kullanıyordum.

whiterose

80+ Bronze
ne gibi söylentiler var?

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver

Theta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Cem
Şuan bu yorumu operadan yazıyorum. Hiç bir problem olacağını zannetmiyorum, aksine Opera, Google`dan daha kullanışlı ve pratik.

Anlık kolayca ekran görüntüsü alma, VPN , Addblock, Whatsapp, Messenger , Twitter gibi sitelerin küçük sekmeler halinda solda bulunması. Gayet kullanışlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan bu yorumu operadan yazıyorum. Hiç bir problem olacağını zannetmiyorum, aksine Opera, Google`dan daha kullanışlı ve pratik.

Anlık kolayca ekran görüntüsü alma, VPN , Addblock, Whatsapp, Messenger , Twitter gibi sitelerin küçük sekmeler halinda solda bulunması. Gayet kullanışlı
Bende Opera kullanmaktayım fakat haberleri görünce danışmak istedim, Reddit'de bulabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
taha yaman
Instagram
tahayamaan
Discord
tahayamaan#6708
Opera ile ilgili çok fazla haber ve söylenti var sizin düşünceleriniz neler ?
Şuan Opera kullanmaktayım, bir sorun yaşamadım.
1yıldır kullanıyorum sıkıntısı yok Aksine artısı var

techno3030

80+ Bronze
Opera kesinlikle güvenli değil arkadaşlar. Veri sattıklarına dair ciddi iddialar var ve şirketin tavrı bunu doğruluyor. Üstüne Opera, Brave'den sonra en fazla kaynak tüketen tarayıcı ve o kadar hızlı da değil. Ek olarak o VPN'i tam VPN değil ve kim bilir neler geçiyor o VPN'den. Reklam engelleyicisi de YouTube'da çalışmıyor. Kısacası kullanmayın. Vivaldi veya Edge kullanın daha iyi. Farkı hissedeceksiniz ;)

Doğukan[Neixtro]

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Doğukan Muçe
Opera kesinlikle güvenli değil arkadaşlar. Veri sattıklarına dair ciddi iddialar var ve şirketin tavrı bunu doğruluyor. Üstüne Opera, Brave'den sonra en fazla kaynak tüketen tarayıcı ve o kadar hızlı da değil. Ek olarak o VPN'i tam VPN değil ve kim bilir neler geçiyor o VPN'den. Reklam engelleyicisi de YouTube'da çalışmıyor. Kısacası kullanmayın. Vivaldi veya Edge kullanın daha iyi. Farkı hissedeceksiniz ;)
1 yıldır opera gx kullanıyorum vpn de iyi addblock da iyi hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Kendiniz test etmeden başka insanların attığı saçma sapan videolara güvenmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,385
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom