Bilgi sızdırma ve spyware.ne gibi söylentiler var?
Bende Opera kullanmaktayım fakat haberleri görünce danışmak istedim, Reddit'de bulabilirsin.Şuan bu yorumu operadan yazıyorum. Hiç bir problem olacağını zannetmiyorum, aksine Opera, Google`dan daha kullanışlı ve pratik.
Anlık kolayca ekran görüntüsü alma, VPN , Addblock, Whatsapp, Messenger , Twitter gibi sitelerin küçük sekmeler halinda solda bulunması. Gayet kullanışlı
Chrome dan daha guvenlidir kullanabilirsinizOpera ile ilgili çok fazla haber ve söylenti var sizin düşünceleriniz neler ?
Şuan Opera kullanmaktayım, bir sorun yaşamadım.
1yıldır kullanıyorum sıkıntısı yok Aksine artısı varOpera ile ilgili çok fazla haber ve söylenti var sizin düşünceleriniz neler ?
Şuan Opera kullanmaktayım, bir sorun yaşamadım.
1 yıldır opera gx kullanıyorum vpn de iyi addblock da iyi hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Kendiniz test etmeden başka insanların attığı saçma sapan videolara güvenmeyin.Opera kesinlikle güvenli değil arkadaşlar. Veri sattıklarına dair ciddi iddialar var ve şirketin tavrı bunu doğruluyor. Üstüne Opera, Brave'den sonra en fazla kaynak tüketen tarayıcı ve o kadar hızlı da değil. Ek olarak o VPN'i tam VPN değil ve kim bilir neler geçiyor o VPN'den. Reklam engelleyicisi de YouTube'da çalışmıyor. Kısacası kullanmayın. Vivaldi veya Edge kullanın daha iyi. Farkı hissedeceksiniz
Vivaldi Browser | Powerful, Personal and Private web browser
It’s a web browser. But fun. It comes with a bunch of clever features built-in. It’s super flexible and does not track you. Get the Vivaldi browser for desktop, mobile, and your car!vivaldi.comGet to Know Microsoft Edge
Birinci sınıf performansa, yerleşik gizliliğe ve daha fazlasına sahip hızlı ve güvenli bir tarayıcı olan Microsoft Edge ile göz atma deneyiminizden en iyi şekilde yararlanın.www.microsoft.com