Neler Yeni

Opera GX Çok mu Ram Kullanıyor?

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
ram ve cpu kullanımını dilediğince düşürebiliyorsun
Bunu yaptığım zaman siteler kasmaya çalışıyor. Ayrıca örneğin 1GB Ram yaptığım zaman 2. site açılmıyor bile. Bunları denedim. Maalesef çözüm değiller.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edge kullan edge bence en iyisi
Hem de az RAM kullanıyor
Edge'e de bir şans vermeyi düşündüm. Ama Yandex kullandı. Bu ayarı değiştirebiliyor muyum bilmiyorum ancak Yandex'i sevmiyorum :) (Mesajımı düzenliyorum. Ayarlar kısmından Yandex'i Google'a çevirebiliyoruz arkadaşlar. Yaptım oldu.)

Son düzenleme:

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Bunu yaptığım zaman siteler kasmaya çalışıyor. Ayrıca örneğin 1GB Ram yaptığım zaman 2. site açılmıyor bile. Bunları denedim. Maalesef çözüm değiller.

Edge'e de bir şans vermeyi düşündüm. Ama Yandex kullandı. Bu ayarı değiştirebiliyor muyum bilmiyorum ancak Yandex'i sevmiyorum :) (Mesajımı düzenliyorum. Ayarlar kısmından Yandex'i Google'a çevirebiliyoruz arkadaşlar. Yaptım oldu.)
Edge müq

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Değişiyor. Bende google mesela.
RAM kullanımı
1608786022910.png

Arkada sadece YouTube'dan bir şarkı açık. Başka hiçbirşey açık değil. Opera'nın bu kadar Ram tüketmesi normal mi? Opera GX.
rami kıstığındada öyle oluyorsa ben bilmiyorum bende gx kullanıyorum 4bg ramim var ben hepsineizin verdim başka bir şey kullanmadığım için chromeye göre daha iyi bir performans aldım

ama gx in sınırsız vpn i ve adblockerr ı var (ama çok çalışmıyor ayrıca neden adblocker kullanıyorum çünkü pc kasıyor)

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
rami kıstığındada öyle oluyorsa ben bilmiyorum bende gx kullanıyorum 4bg ramim var ben hepsineizin verdim başka bir şey kullanmadığım için chromeye göre daha iyi bir performans aldım

ama gx in sınırsız vpn i ve adblockerr ı var (ama çok çalışmıyor ayrıca neden adblocker kullanıyorum çünkü PC kasıyor)
Ben adblocker olarak uBlock origin kullanıyorum ayrıca yanında da adguard kullanıyorum
İkisini aynı anda kullandığım için kakrşıma bir tane bile reklam çıkmıyor.
uBlock Origin - Microsoft Edge Addons
AdGuard Reklam Engelleyici - Microsoft Edge Addons

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Değişiyor. Bende google mesela.
RAM kullanımı
Alıntıyı görüntüle
Kanka sizin Ram kullanımınız neden bu kadar düşük ya :) Edge'de bilgisayarım daha çok Ram tüketiyor Chrome'a göre. Benim attığım Opera-Chrome resminde Chrome 90mb assssssla kullanmıyor. Benim hep 600-900 arasında kullanımım var.

Top Bottom