Operaya çok alıştım, çok kullanışlı benim için fakat 2gb ram kullanıyor ve yeni aldığım sistemi bile kastırabiliyor. Bu konuda daha hafif bir tarayıcı ve aynı özellikleri taşıyan güvenilir ve hızlı bir tarayıcı önerisi bekliyorum.
Hocam tarayıcıların hepsi neredeyse fazlaca ve ihtiyacı olan rami kullanır. Zaten opera kullanıyorsunuz Ram kulanımını GX Conrol paneli üzerinden 1,50gb ile sınırlandırabilirsiniz.Operaya çok alıştım, çok kullanışlı benim için fakat 2gb ram kullanıyor ve yeni aldığım sistemi bile kastırabiliyor. Bu konuda daha hafif bir tarayıcı ve aynı özellikleri taşıyan güvenilir ve hızlı bir tarayıcı önerisi bekliyorum.
sınırlıyorum yinede 2gb kullanıyor pek fayda etmiyorHocam tarayıcıların hepsi neredeyse fazlaca ve ihtiyacı olan rami kullanır. Zaten opera kullanıyorsunuz Ram kulanımını GX Conrol paneli üzerinden 1,50gb ile sınırlandırabilirsiniz.
Hocam 16gb raminiz var 2gb kullansın bir şey olmaz ama nasıl kastırıyor?Operaya çok alıştım, çok kullanışlı benim için fakat 2gb ram kullanıyor ve yeni aldığım sistemi bile kastırabiliyor. Bu konuda daha hafif bir tarayıcı ve aynı özellikleri taşıyan güvenilir ve hızlı bir tarayıcı önerisi bekliyorum.
Kasıyor, hissediyorum hocamHocam 16gb raminiz var 2gb kullansın bir şey olmaz ama nasıl kastırıyor?