Neler Yeni

opera mı google mı

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
arkadaşlar daha önce hep google kullandım ama opera nın oyun modu tasarımı falan hoşuma gitti sizce hangisini kullanmalıyım ve operada yeni sayfa açarken ctrl+t yada sayfa kapatırken ctrl+w sayfa yenilerken ctrl+r yapabiliyor muyuz

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
arkadaşlar daha önce hep google kullandım ama opera nın oyun modu tasarımı falan hoşuma gitti sizce hangisini kullanmalıyım ve operada yeni sayfa açarken ctrl+t yada sayfa kapatırken ctrl+w sayfa yenilerken ctrl+r yapabiliyor muyuz
Google kullanamım tek nedeni tüm cihazlarımla uyumlu olması şifrelerimin kayıtlı olması özellikle de telefonumla uyumlu çalışması yoksa opera kullanırdım.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Opera'nın da kısayolları var. Kısayolları kullanmadığım için hangileri olduğunu bilmiyorum. Chrome eklentilerini kullanmak için Install Chrome Extensions, seklemelere tıklayınca istediğiniz sayfaların açılması için de New Tab Start Page eklentisini kullanabilirsiniz. Bence Opera'nın tek eksiği, açılış sayfası olarak ayarladığımız siteler ve eklentiler formattan sonra geri gelmiyor. Tekrar ayarlamak zorunda kalıyorsunuz.

Aylin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Aylin
Opera google nin alt yapısını kullanıyor. Operanın tek özelliği daha fazla kısayolun olması.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Sorunun opera mı chorme mu olması gerek.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Opera gx modeli bir sürü özelliği var Sayamayacağım kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR