Sade ve hızlı opera bir yerden sonra gerçekten yavaş geliyor. Tabii vpn ve tasarım olması çok güzel ama hız konusunda Edge cidden daha hızlı geldi bana.Sence ram ve işlemci konusunda en iyi olan nedir?
Sade ve hızlı opera bir yerden sonra gerçekten yavaş geliyor. Tabii vpn ve tasarım olması çok güzel ama hız konusunda Edge cidden daha hızlı geldi bana.Sence ram ve işlemci konusunda en iyi olan nedir?
Edge halen sıkıntılı 1080p üstünde droplar oluyor tüm ayarları yapmama rağmen bazen drop oluyor bazen olmuyor. OperaGX veya diğer tarayıcılarda böyle problem yaşamadım. Kullanmak için biraz daha beklemek daha faydalı olacağını düşünüyorum.Sade ve hızlı opera bir yerden sonra gerçekten yavaş geliyor. Tabii vpn ve tasarım olması çok güzel ama hız konusunda Edge cidden daha hızlı geldi bana.
Olabilir, bende şu anlık sıkıntı yok.Edge halen sıkıntılı 1080p üstünde droplar oluyor tüm ayarları yapmama rağmen bazen drop oluyor bazen olmuyor. OperaGX veya diğer tarayıcılarda böyle problem yaşamadım. Kullanmak için biraz daha beklemek daha faydalı olacağını düşünüyorum.