Neler Yeni

Opera™ GX takılmalar donmalar yaşıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Tamer
Opera™ GX tarayıcısını 2 yıldır kullanıyorum ancak son 2 aydır takılmaya, yavaşlama, donma ve ara sıra çökmeler yaşıyorum. Bir nedeni var mı? Silip yeniden mi kurmalıyım? Yoksa tarayıcımı mı değiştirmeliyim?

Topluluk Tarafından Doğrulandı simgesi

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Opera™ GX tarayıcısını 2 yıldır kullanıyorum ancak son 2 aydır takılmaya, yavaşlama, donma ve ara sıra çökmeler yaşıyorum. Bir nedeni var mı? Silip yeniden mi kurmalıyım? Yoksa tarayıcımı mı değiştirmeliyim?

Alıntıyı görüntüle
Tarayıcınızı yeniden kurmayı deneyebilirsiniz, yeni bir tarayıcıya geçmek isterseniz Zen Browser'ı denemenizi öneririm. Bende yeni denemeye başladım, güzel duruyor.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Brave veya microsoft edge tavsiye ederim.

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Enes

Alıntıyı görüntüle
Gizlilik ve güvenlik de senin için önemliyse Opera kullanma.Hem fazlasıyla hantal hem de çin merkezliydi yanlış bilmiyorsam.Chromium tabanına alışığım dersen Brave güzel ama Operadan sonra sade kalabilir.Arkadaş da söylemiş Zen Browser yeni bir proje.Ufak bi göz attım çok hoşuma gitti.
Şuradan bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Tamer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom