Opera™ GX takılmalar donmalar yaşıyorum

Reaksiyon skoru
8
Opera™ GX tarayıcısını 2 yıldır kullanıyorum ancak son 2 aydır takılmaya, yavaşlama, donma ve ara sıra çökmeler yaşıyorum. Bir nedeni var mı? Silip yeniden mi kurmalıyım? Yoksa tarayıcımı mı değiştirmeliyim?

Topluluk Tarafından Doğrulandı simgesi

Opera™ GX tarayıcısını 2 yıldır kullanıyorum ancak son 2 aydır takılmaya, yavaşlama, donma ve ara sıra çökmeler yaşıyorum. Bir nedeni var mı? Silip yeniden mi kurmalıyım? Yoksa tarayıcımı mı değiştirmeliyim?

Alıntıyı görüntüle
Tarayıcınızı yeniden kurmayı deneyebilirsiniz, yeni bir tarayıcıya geçmek isterseniz Zen Browser'ı denemenizi öneririm. Bende yeni denemeye başladım, güzel duruyor.

Tarayıcı değiştir bence hem tarayıcının kendine ait izleme soruları var.

Brave veya microsoft edge tavsiye ederim.

Alıntıyı görüntüle
Gizlilik ve güvenlik de senin için önemliyse Opera kullanma.Hem fazlasıyla hantal hem de çin merkezliydi yanlış bilmiyorsam.Chromium tabanına alışığım dersen Brave güzel ama Operadan sonra sade kalabilir.Arkadaş da söylemiş Zen Browser yeni bir proje.Ufak bi göz attım çok hoşuma gitti.
Şuradan bakabilirsiniz.

Geri