Neler Yeni

Opera Windows'u Yavaşlattı!?

verctoisgonnaback

80+ Bronze
Az önce Opera GX'den Twitch yayını izlerken bir anda bilgisayar sanki 30 FPS'e sabitlenmiş gibi çalışmaya başladı. Yayın tam ekran açık olduğu için yayın takılmıştır diye düşündüm fakat sorun direk Windows'taydı. Bilgisayarı tekrar başlattım, tekrardan aynı şekilde yayını açtım ve 5-10 dakika sonra aynı sorunu tekrar yaşadım. Google'da ise herhangi bir sorun yok, benim merak ettiğim neden böyle bir şey oldu?

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267
Az önce Opera GX'den Twitch yayını izlerken bir anda bilgisayar sanki 30 FPS'e sabitlenmiş gibi çalışmaya başladı. Yayın tam ekran açık olduğu için yayın takılmıştır diye düşündüm fakat sorun direk Windows'taydı. Bilgisayarı tekrar başlattım, tekrardan aynı şekilde yayını açtım ve 5-10 dakika sonra aynı sorunu tekrar yaşadım. Google'da ise herhangi bir sorun yok, benim merak ettiğim neden böyle bir şey oldu?
opera gx in eklentisinden mi açtınız yayını?

federalper

80+ Silver
OperaGx gibi tarayıcılar performanslı olduğunu iddia ediyor fakat aksine daha çok ram ve cpu kullanıyor chrome, brave veya firefox kullanmanı öneririm.

verctoisgonnaback

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
opera gx in eklentisinden mi açtınız yayını?
Evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

OperaGx gibi tarayıcılar performanslı olduğunu iddia ediyor fakat aksine daha çok ram ve cpu kullanıyor chrome, brave veya firefox kullanmanı öneririm.
Ben her zaman Chrome kullanıcısıydım zaten, bir şans vermek istedim, onda da bu yaşandı.

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
ya bu opera gx gerçekten rezil bela bir şey ya bende kullanıyorum. sırf bazı kolaylıkları kısayolları falan var diye , bazen kullanması çok rahat geliyor. ama gerçekten bazen de çok sorun çıkartıyor saçma sapan

Top Bottom