Rampage KB-R105
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
52tlye satıldığına bakma 10 tl ye siparis veren olursa adamda onu 10tlye satarsa en çok sipariş verene gidiyor item
yani hocam kar edermiyim sizce52tlye satıldığına bakma 10 TL ye siparis veren olursa adamda onu 10tlye satarsa en çok sipariş verene gidiyor item
edersinde hergün kalkmadan görevleri yapman gerek 16.haftada bitiyor çünküyani hocam kar edermiyim sizce
yarın 13.haftaya giricezyani hocam kar edermiyim sizce
peki uğraşıcam 4 haftam var herhaldeedersinde hergün kalkmadan görevleri yapman gerek 16.haftada bitiyor çünkü
@Barry Allen diye bir üye var sanırım banlı şuan. Ona boru elın diyoruz biz.boru elin ne aga cidden anlmaadım
emin misinizve kasayı alıp hemen satmanızı önermem operasyon bitince fiyatı artacak
evet operasyon bittikten bir süre sonra miktarı azalacak fiyatıda artacakemin misiniz
görevleri yapıp 2 yıldız karşılığında kasları al ve sat bu sayede sadece 15 kasadan bile verdiğin parayı geri çıkarmış olursun kalan yıldızlarlada ya skin açarak şansını dene yada gene kasa alıp satarak kâr elde etmeye çalışArkadaşlar bir ara 52 TL'ye düşmüş ve yeni öğrendim iade talabinde bulundum kabul edilmese bile kar edebilirmiyim cevaplarınız bekliyorum
52 tl ye ne zaman düşmüş ben şimdi indirime girmesini bekliyorumArkadaşlar bir ara 52 TL'ye düşmüş ve yeni öğrendim iade talabinde bulundum kabul edilmese bile kar edebilirmiyim cevaplarınız bekliyorum
Al gitsin.dediğinize göre acaba bende şimdi bileti alsam mı ???
Ben 127 Liraya aldım ne ara 52 liraya düştü yan hesabıma almam gerekArkadaşlar bir ara 52 TL'ye düşmüş ve yeni öğrendim iade talabinde bulundum kabul edilmese bile kar edebilirmiyim cevaplarınız bekliyorum
Operasyon bileti hala 127 lira hocamyani hocam kar edermiyim sizce