Neler Yeni

Çözüldü✓ Operatör değiştirmeyi düşünüyorum

Matayas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kadir Demirel
Mevcut Vodafone kullanicisiyim İstanbul da her hattın çekebileceğini bir yerde yaşıyorum fahiş fiyatlarda gecebilecegim faturalı hatlar sunuyorlar bende bu paraları vermek istemiyorum sürekli internetim mevcut evde tavsiyelerinizi bekliyorum

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Sinan
Makul bi kampanya gelene kadar bimcell e geçip taahhütsüz kullanabilirsin uygun bir tarife gelincede direk geçersin.

MyBeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Murat Cmgl
Al birini vur ötekine hepsi mezarcı. Ben Turkcell rahat avantaj diye bir paket kullaniyorum. Eski müşterilere özel olabilir çünkü 200 üzeri bir fatura öderken ne hikmetse aradılar değişim yapalım dediler daha hesaplı olur. 14 gb 1000 dk yi vergiler dahil 165 TL den verdiler.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Black friday ve yılbaşı gibi zamanlarda taahütlü kampanyalar oluyor. O zaman geçiş yaparsan bir sene uygun fiyata işi çözersin.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mevcut Vodafone kullanicisiyim İstanbul da her hattın çekebileceğini bir yerde yaşıyorum fahiş fiyatlarda gecebilecegim faturalı hatlar sunuyorlar bende bu paraları vermek istemiyorum sürekli internetim mevcut evde tavsiyelerinizi bekliyorum
Yıllık paket alıp bu sorunu çözmek en mantıklısı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,519
Üyeler
159,347
Son üye
AnonimKullanıcı289
Top Bottom