🔥İndirim 🔥🔥 Opp Masa Üstü Vantilatör FT23 25W 23 cm 499,90 TL + 7 taksit 🔥🔥

Ben hiç bi uyarı almadım. Dediğim adımları yapıp kredi kartı ile ödeme seçeneğine bastım ve siparişim onayladı. Az önce de telefonuma mesaj geldi. Başka bi tarayıcı ile dediğim şekilde yapar mısınız? Arkadaşlarıma da söyledim. Onlar da aldı. Bir sorun yaşamadılar. Sizin neden böyle bir sorun yaşadığınızı anlamadım açıkçası..

Denedim şimdi bi tane sipariş oluşturdum. Direk ürünü sepete ekleyip, kodu uyguladım. Misafir üyelikle de satın aldım. Bilgilendirme için teşekkürler. İş yerinde oldukça işe yarar.
Hayırlı olsun

Hayır, fırçasız motorlu ürünlerde çok iyi ürünler var efn600 gibi. Hayvan gibi üflüyor 2senedir tık etmedi hala.
Benim aldığım prize bağlanmadan çalışan vantilatörlerin tamamı 1-2 ayda fişi çekti. O dediğiniz ürün nasıl çalışıyor?

Ben hiç bi uyarı almadım. Dediğim adımları yapıp kredi kartı ile ödeme seçeneğine bastım ve siparişim onayladı. Az önce de telefonuma mesaj geldi. Başka bi tarayıcı ile dediğim şekilde yapar mısınız? Arkadaşlarıma da söyledim. Onlar da aldı. Bir sorun yaşamadılar. Sizin neden böyle bir sorun yaşadığınızı anlamadım açıkçası..
Olmuyor maalesef teşekkürler yine de

Screenshot_1.webp

Benim sepetimde yorumundan dolayı 300/100 kupon var bu dediğiniz kupon mu dostlar yoksa kişiye özel mi hesabım var ama uygulamadan hiç giriş yapmamıştım ilkdefa yükledim uygulamayıda giriş yapmadan sepette gösteriyor kodu bahsettiğiniz kod bu mudur ?

Benim aldığım prize bağlanmadan çalışan vantilatörlerin tamamı 1-2 ayda fişi çekti. O dediğiniz ürün nasıl çalışıyor?
USB ile pcye veya adaptöre bağlayıp çalıştırıyorsunuz. Alacağınız fanda eğer brushless-fırçasız motor özelliğini görürseniz alabilirsiniz rahatlıkla. Temuda da aynı şekilde ürünler var. Şuan stoklarda da efn521 var everese tarafında o da fırçasız motordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim sepetimde yorumundan dolayı 300/100 kupon var bu dediğiniz kupon mu dostlar yoksa kişiye özel mi hesabım var ama uygulamadan hiç giriş yapmamıştım ilkdefa yükledim uygulamayıda giriş yapmadan sepette gösteriyor kodu bahsettiğiniz kod bu mudur ?
evet o kod

Kaç liraya geliyor kuponla 450 liraya getiremedim

bı vantılator konusu nasıl 5 sayfa olmus garıp

Yorumlar çok iyi, iade konusunda da koçtaş sıkıntı çıkarmaz. Denemek isterseniz fiziksel mağazalardan da bakabilirsiniz oradan alırsanzı da 150tl koçtaş para veriyor

Bu sıcaklar çekilmez çok uygun fiyatı

Yorumlarda 1. seviye masada yeterli 2. seviye çok rüzgar yapıyor diyorlar
Hocam şimdi zileden istanbula geldim dediğinizde haklıymışsınız eve bi girdim nefes alamaz hale geldim öylesi bir sıcak evin 1km aşşasında yağnur yağıyor ama bizim buraya yağmıyor yanıyor köy burdan daha serin

Hayır, fırçasız motorlu ürünlerde çok iyi ürünler var efn600 gibi. Hayvan gibi üflüyor 2senedir tık etmedi hala.
Bu konudaki üründe dediğiniz motordan mı var

IMG_3517.webp

@freygasm teşekkürler. İndirimi yapamadım ama değerinde bile güzel. Bu mesafeden 1. Hız bile fazla

usb olmaması kötü olmuş. ofiste kullanmak üzere alacaktım da fişlerde yer yok usb lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,076
Üyeler
183,945
Son üye
OKAN OĞUZ
Geri