🔥İndirim 🔥🔥 Opp Masa Üstü Vantilatör FT23 25W 23 cm 499,90 TL + 7 taksit 🔥🔥

Arkadaşlar iyi hoş diyorsunuz da okuduğunu anlama kısmında sıkıntı olmuş sanırım. Boş priz yok ofiste bu yüzden usb benim için daha mantıklı. Priz tabii ki usb'ye göre daha iyidir. Ona lafım yok.
Okuduğumuzu tabi ki anlıyoruz hocam. Priz sorunu bir şekilde çözülür mantığıyla usb fan fiyatına çok daha iyi olan bu fanı söylemek istedim ben.

Alıntıyı görüntüle
@freygasm teşekkürler. İndirimi yapamadım ama değerinde bile güzel. Bu mesafeden 1. Hız bile fazla
Asıl USB olması kötü :D

Alıntıyı görüntüle

Ben de gayet beğendim zaten masaüstü vantilatör arıyordum konu sahibi paylaştığı için görüp alabildim sağolsun
Hocam ayak kısımlarını ve fanın çerçeveyle beraber ne kadar uzunlukta olduğunu söyler misiniz mümkünse? Masama sığıp sığmadığına bakacağım, sitedeki bilgiler yanlış olabiliyor ondan dolayı direkt size sorayım dedim

Hocam ayak kısımlarını ve fanın çerçeveyle beraber ne kadar uzunlukta olduğunu söyler misiniz mümkünse? Masama sığıp sığmadığına bakacağım, sitedeki bilgiler yanlış olabiliyor ondan dolayı direkt size sorayım dedim
Valla hocam bakarım ama kendi evime bırakmadım anca haftaya haftasonu bakabilirim babamlardaki pc başına koydum.

Valla hocam bakarım ama kendi evime bırakmadım anca haftaya haftasonu bakabilirim babamlardaki pc başına koydum.
Sağ olun hocam düşünmeniz yeter, diğer arkadaş müsaitse o bakabilir belki

Benim aldığım prize bağlanmadan çalışan vantilatörlerin tamamı 1-2 ayda fişi çekti. O dediğiniz ürün nasıl çalışıyor?

Olmuyor maalesef teşekkürler yine de

Alıntıyı görüntüle
Bende böyle hata alıyordum fakat çözdüm hata stoktan değil hata kupon kodundan dolayı veriyor o kupon kodunu kullanmayın uygulamadan APP10 kodunu kullanın 540 e geliyor hata da vermiyor ürün stokta var 100 tl kupon kullanınca alamıyorsunuz.

Büyük ihtimalle siz yanlış yapıyorsunuz.
Ben aynı Hepsipay hesabıyla 2 tane aldım. 499 TL ödedim. Hatta daha da alırdım.

Ürünü sepete ekle.Önce kodu etkinleştir.
Misafir olarak devam et.
Sonra adresi gir.
Sonra da hespipaya bağlı cep numrası ve e-posta ile alışveriş yapıyorsan, onları yazdıysan sana hepsipay kartını seçili şekilde ekran gelecek.

Hepsi bu kadar.

Öde bitir.
50 TL hepsi paranı al.
450 TL'ye gelsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Umarım iyidir. Boşa almamışızdır inşallah.

Büyük ihtimalle siz yanlış yapıyorsunuz.
Ben aynı Hepsipay hesabıyla 2 tane aldım. 499 TL ödedim. Hatta daha da alırdım.

Ürünü sepete ekle.Önce kodu etkinleştir.
Misafir olarak devam et.
Sonra adresi gir.
Sonra da hespipaya bağlı cep numrası ve e-posta ile alışveriş yapıyorsan, onları yazdıysan sana hepsipay kartını seçili şekilde ekran gelecek.

Hepsi bu kadar.

Öde bitir.
50 TL hepsi paranı al.
450 TL'ye gelsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Umarım iyidir. Boşa almamışızdır inşallah.
Hepsipay ile ödeme yerine kart ile aynen dediklerini yaptım fakat olmadı belki bu sonradan olmuştur ben bugün denedim sen daha önce aldıysan sorun yoktur belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,816
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri