Neler Yeni

OPPO RENO 2Z KULLANICI YORUMLARI

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
lütfen kullanan ve bilen arkadaşlar yorum yapsın telefonu almak istiyorum ve kullanacağım yönler amatör instagram hikaye sosyal medya ve youtube işlerim için kullanacam
şarz süresi batarya performansı kamera performansı yorumlarınızı bekliyorum
SİZCE BU TELEFONA 2200 TL DEĞER Mİ ?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
lütfen kullanan ve bilen arkadaşlar yorum yapsın telefonu almak istiyorum ve kullanacağım yönler amatör instagram hikaye sosyal medya ve youtube işlerim için kullanacam
2200 e bulduysan iyi kuzenimde var memnun kendisi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de alt serisi var opponun.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Poco X3 NFC en güncel telefon F/Pçok yazılım haatsı var yani yazılımı cidden kötü
kağıt üstünde her şey çok güzel ama aslında fiyatı da güzel sıfır 3000 ama almam ya çünkü 4 sene zor götürür

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,542
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Annem kullanıyor memnun. Sadece önceki telefonu (lenovo p2) bataryası 5000mah olduğu için çok uzun süreler geçiyordu. OPPO RENO 2Z cihazında batarya yeterliliği konusunda şikayeti var biraz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
Annem kullanıyor memnun. Sadece önceki telefonu (lenovo p2) bataryası 5000mah olduğu için çok uzun süreler geçiyordu. OPPO RENO 2Z cihazında batarya yeterliliği konusunda şikayeti var biraz.
peki normal kullanımda nasıl şarz benim için 1 gün olsun yeter yani sabah çekim gece takim gibi testlerde çıkartıyor 1 günü

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,542
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
peki normal kullanımda nasıl şarz benim için 1 gün olsun yeter yani sabah çekim gece takim gibi testlerde çıkartıyor 1 günü
Ya günlük kullanımda (instagram, twitter vb.) 1 günü zar zor çıkartıyor. Sadece batarya konusunda şikayeti önceki telefonu 2, 3 gün gidiyordu.

Top Bottom