Poco X3 Pro Alınır mı?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
21,827
Bütçe
3500
Arkadaşlar merhaba.
Uzun telefon araştırmalarım sonucunda Poco X3 Pro'ya biraz ısındım.
Ekranının nasıl olduğu, şarjının ne kadar süre gittiği ve yazılım konusunda tereddütlerim var.
Bunun dışında Oppo Reno 5 Lite, Samsung A51, Redmi Note 10 Pro gibi alternatiflere de sıcak bakıyorum.
Telefonu genelde mesajlaşma, video izleme ve gündelik işler için kullanacağım. Oyun falan pek oynamam.
Ancak uzun yıllar kullanabilmem ve batarya performansı benim için epey önemli.
Yorumlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba.
Uzun telefon araştırmalarım sonucunda Poco X3 Pro'ya biraz ısındım.
Ekranının nasıl olduğu, şarjının ne kadar süre gittiği ve yazılım konusunda tereddütlerim var.
Bunun dışında Oppo Reno 5 Lite, Samsung A51, Redmi Note 10 Pro gibi alternatiflere de sıcak bakıyorum.
Telefonu genelde mesajlaşma, video izleme ve gündelik işler için kullanacağım. Oyun falan pek oynamam.
Ancak uzun yıllar kullanabilmem ve batarya performansı benim için epey önemli.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Bunu öneririm

Fiyatına göre oldukça güzel seçim. Bana göre tek eksisi IPS panele sahip olup, amoled ekran kullanmamaları.

1080P 30FPS, P95 bulunan cihaza 3.5K?

Dostum kameraya önem veriyorsan Mİ11 Lite alabilirsin.

Ama performanslı olsun diyorsan ve kamerasıda tatminkar derecede olsun diyorsan Poco X3 Pro işini fazlasıyla görecektir :)
İçindeki Soc SD855+'in yenilenmiş versiyonu.
Kameraya çok önem versem fotoğraf makinesi alırım aga. :D
Oyun oynamayacağım için performansa ne kadar ihtiyacım olduğu meçhul ancak X3 Pronun şarjı az gidiyor ve yazılım sorunları bulunuyor diyenler var bu nedenle tereddüt ediyorum. Sen bu konuda ne dersin?

araştırdıysan görmüşssündür hızlı bitiyor diyenler vs çok ama son güncelleme ile bunu düzelttiler yani yorumlarda öle diyolardı (ben de x3pro almayı düşünüyorum )
düzelttiler derken daha da iyileştirdiler ama ilerleyen güncellemelerde daha iyi yaparlar

Peki neden? Diğer alternatiflerinden öne çıkaran özelliği ne?
Örneğin Poco X3 Pro kağıt üzerinde çok daha iyi duruyor bu cihazdan.

Tavsiye için teşekkür ederim, artıları ve eksilerinden de bahseder misiniz kısaca?
Artıları
90hz
Amoled
Hızlı Şarj çıkması
İyi bir yazılım
4 yıl güncelleme
6gb ram
İyi fotoğraflar
Eksileri
1080p 30fps video çekiyor. 4k olsaymış.
işlemci biraz daha iyi olabilirdi.
Çerçevesi biraz daha ince olabilirdi ve kamerası çentiksiz olsaydı.

Kameraya çok önem versem fotoğraf makinesi alırım aga. :D
Oyun oynamayacağım için performansa ne kadar ihtiyacım olduğu meçhul ancak X3 Pronun şarjı az gidiyor ve yazılım sorunları bulunuyor diyenler var bu nedenle tereddüt ediyorum. Sen bu konuda ne dersin?
Dostum arkadaşım Poco X3 Pro kullanıyor. Hatta RN8 Pro'daki MIUI 12.5'den nefret ediyordu. Pixel Experience kullanıyordu. Ama Poco X3 Pro'da bu sorunların olmadığını söyledi. Ve 1 günü çıkarıyoırmuş pili.

Ayrıca Reno5 Lite ve A32 almak gibi bir hataya düşme Poco X3 Pro varken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,459
Üyeler
197,475
Son üye
Jestter
Geri