Neler Yeni

REALME 7 TELEFON HAKKINDA

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
sana şunu söyleyeyim anneme realme 6 aldık ekranı çok fena fazla tepki veriyor diye şikaytet ediyor tam oyun canavarı ama poco dokunma hassasiyeti daha yüksek ve pili aşırı büyük akşama kadar instagram bak zor bitirirsin. Realme 6 ile 30 şarj ile League of Legends Wild Rift oynadım 2 saat çıktığımda %13 civarlarında idi gayet yeterli yani. Düşün poco x3 de ne kadar uzun ömürlü olur
2700 tl verilir mi derseniz poco 64 gb a 4 sene kullanılırmı telefon

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
sana şunu söyleyeyim anneme realme 6 aldık ekranı çok fena fazla tepki veriyor diye şikaytet ediyor tam oyun canavarı ama poco dokunma hassasiyeti daha yüksek ve pili aşırı büyük akşama kadar instagram bak zor bitirirsin. Realme 6 ile %30 şarj ile League of Legends Wild Rift oynadım 2 saat çıktığımda %13 civarlarında idi gayet yeterli yani. Düşün poco x3 de ne kadar uzun ömürlü gider?
zaten 60 hz de kullanırım batarya için ama biraz da amoled kullanmak istiyorum sizce çok fark eder mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır. Xiaomi'nin Redmi modelleri pek iyi değil. Poco modelleri iyidir.
1 1.5 ay sonra alacağım zaten iyice araştirim peki oppo reno 2z kötü mü sizce bana kalsa çok güzel araştırdım baya sadece işlemcisi biraz kötü denilebilir bunlara göre

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
zaten 60 hz de kullanırım batarya için ama biraz da amoled kullanmak istiyorum sizce çok fark eder mi?
amoled ekranın iyisi var kötüsü var uygun fiyatlı telefon da kaliteli amoled kullanmak istiyorsan samsung bakacaksın başka telefonda o kadar iyi verim sağlamıyor.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Babamda Redmi Note 8 var valla ayda 1 güncelleme alıyor apple gibi aynı :D
Bende de redmi note 8 var. 1500TL'ye aldığım zamanda iyi gibiydi ama şuanda 2200TL civarına asla değmez. Arayüzde reklamlar çıkması mı dersin, şu MIUI 12 güncellemesinden sonra değişik bir şekilde kameranın daha kötü çekmesi mi dersin bana yetmeyen bir sürü dezavantajı var. Arkadaş oyun oynamayacağından realme alması daha iyi olur.

erencavdarr

80+ Bronze
Xiaomi Redmi Note 8 128GB 2300₺ civarında, öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
Bende de redmi note 8 var. 1500TL'ye aldığım zamanda iyi gibiydi ama şuanda 2200TL civarına asla değmez. Arayüzde reklamlar çıkması mı dersin, şu MIUI 12 güncellemesinden sonra değişik bir şekilde kameranın daha kötü çekmesi mi dersin bana yetmeyen bir sürü dezavantajı var. Arkadaş oyun oynamayacağından realme alması daha iyi olur.
ben heralde bu gidişle ya oppo alacağım yada realme aynı fiyat bandında çünkü

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
valla 2200TL cidden değmez ona kesin! kamerası yine fena değil ben kullanmadığım için sık ne olup gittiğini fazla bilmiyorum :D hayalimde ıphone 12 Pro veya Eğer 120Hz olarak çıkarsa ıphone 13 Pro düşünüyorum seneye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
BÜYÜK OLANAKLA OPPO RENO 2Z ALACAĞIM CEZBEDEN ÖZELLİKLER VAR HERKESE TAVSİYESİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Top Bottom