Oppo Reno 4 Lite vs Huawei P40 Lite

Reaksiyon skoru
34
Dostlarım öncelikle Google servisi olmadığını bilmekteyim. Benim için bu sorun değil yeni çıkan Huawei App de bir çok uygulama zaten bulunuyor. Huawei App'den bir uygulama indirerek bütün Google uygulamalarına ulaşmak da cabası. Eğer kullanan bu iki telefonu bilen varsa benim için önemli olan telefonun arayüz ve uygulamalar arasında ki hızı bir de kamerası tabi. Sizce bu iki telefondan hangisini tercih etmeliyim.

bana kalırsa oppo yu al çünkü dediğin gibi google servisleriyle uğraşmak dert virüs de yeme ihtimalin var arayüz konusunda ikiside güzel kamera olarak huawei lensleri oppoyu geçer diye biliyorum

Opponun telefonları gayet kaliteli yalan olmasın iki telefonu da bilmiyorum ama ben reno 2z ve babam reno 4 kullanıyor ve memnunuz reno 4 liteta size sıkıntı çıkarmayacaktır ama tabi modelden modele göre değişir incelemelere bakıp hangi model içinizi isitiyorsa onu alın derim

bana kalırsa oppo yu al çünkü dediğin gibi google servisleriyle uğraşmak dert virüs de yeme ihtimalin var arayüz konusunda ikiside güzel kamera olarak huawei lensleri oppoyu geçer diye biliyorum
Dostum yorumun için öncelikle teşekkürler. Ama şunu söylemek isterim Huawei App üzerinde Bu uygulamalara ulaşmak için profesyonel bir uygulama zaten eklenmiş. Bir tıkta hepsine ulaşabiliyorum.

Dostum yorumun için öncelikle teşekkürler. Ama şunu söylemek isterim Huawei App üzerinde Bu uygulamalara ulaşmak için profesyonel bir uygulama zaten eklenmiş. Bir tıkta hepsine ulaşabiliyorum.
eğer bu uygulama gerçekten verim li çalışıyorsa sırf kamera için huawei alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,182
Üyeler
189,570
Son üye
Sons61
Geri