Neler Yeni

Oppo Reno 4 Lite vs Huawei P40 Lite

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğukan Gündoğdu
Dostlarım öncelikle Google servisi olmadığını bilmekteyim. Benim için bu sorun değil yeni çıkan Huawei App de bir çok uygulama zaten bulunuyor. Huawei App'den bir uygulama indirerek bütün Google uygulamalarına ulaşmak da cabası. Eğer kullanan bu iki telefonu bilen varsa benim için önemli olan telefonun arayüz ve uygulamalar arasında ki hızı bir de kamerası tabi. Sizce bu iki telefondan hangisini tercih etmeliyim.

Ju5t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Metin
bana kalırsa oppo yu al çünkü dediğin gibi google servisleriyle uğraşmak dert virüs de yeme ihtimalin var arayüz konusunda ikiside güzel kamera olarak huawei lensleri oppoyu geçer diye biliyorum

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,878
İsim
Eren Yeager
Opponun telefonları gayet kaliteli yalan olmasın iki telefonu da bilmiyorum ama ben reno 2z ve babam reno 4 kullanıyor ve memnunuz reno 4 liteta size sıkıntı çıkarmayacaktır ama tabi modelden modele göre değişir incelemelere bakıp hangi model içinizi isitiyorsa onu alın derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğukan Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bana kalırsa oppo yu al çünkü dediğin gibi google servisleriyle uğraşmak dert virüs de yeme ihtimalin var arayüz konusunda ikiside güzel kamera olarak huawei lensleri oppoyu geçer diye biliyorum
Dostum yorumun için öncelikle teşekkürler. Ama şunu söylemek isterim Huawei App üzerinde Bu uygulamalara ulaşmak için profesyonel bir uygulama zaten eklenmiş. Bir tıkta hepsine ulaşabiliyorum.

Ju5t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Metin
Dostum yorumun için öncelikle teşekkürler. Ama şunu söylemek isterim Huawei App üzerinde Bu uygulamalara ulaşmak için profesyonel bir uygulama zaten eklenmiş. Bir tıkta hepsine ulaşabiliyorum.
eğer bu uygulama gerçekten verim li çalışıyorsa sırf kamera için huawei alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,897
Üyeler
168,050
Son üye
temu indirim canavarı
Top Bottom