Gainer gozumdw gereksiz para tuzagi
cevap verememiş :dNeden hocam cevabinizi aciklarsaniz sevinirim.
Gainer yerine pirinc yemek ayni mantiktir , supplementlerde whey creatine pre workout disi gereksizdir.cevap verememiş :d
hocam emin misiniz bende gainer almayı düşünüyorumdaGainer yerine pirinc yemek ayni mantiktir , supplementlerde whey creatine pre workout disi gereksizdir.
hocam emin misiniz bende gainer almayı düşünüyorumda
kac aylik spor yapiyorsun gainer alicaksan hocamMerhaba basliktada yazdigim gibi Optimum Gainer Mass suplementi nasildir hem marka olarak hemde suplament olarak.
Hocam 5 ay oldu, malum ramazan da geldi gerektigi kadar iyi yiyemiyorum ve protein karsilayamiyorum. Önerdiginiz baska bir supplement var mi cunku hemen alacagim yakin zamanda.kac aylik spor yapiyorsun gainer alicaksan hocam
hocam yeni baslamissin maddi durumun varsa eger iyi gelirli bir aileysen oyle seylere para vermek yerine et pilav tavuk yesillik ye.Ramazanda yuksek kalorili shake yaparak takviye yapabilirsin.Hocam 5 ay oldu, malum ramazan da geldi gerektigi kadar iyi yiyemiyorum ve protein karsilayamiyorum. Önerdiginiz baska bir supplement var mi cunku hemen alacagim yakin zamanda.