psikoloğa git. koşup dövecektim falan diyorsun, maymunumsu davranışlardan arınKimisini görüyorum ayakta 5 10 dakika boyunca durmadan sarılıp yolun ortasında duruyor.
Geçerken 2 çocuğa rastlamıştım Sımsıkı tutup birbirlerini öpüşüyorlardı. Birde anksiyetem vardı. Koşup dövecektim ikisini sinirden,
Aynı şekilde sarılan bu romantik duygusal ortam yaratan insan vb. olunca Gözüm kayacak gibi oluyor ama belli etmemeye çalışıyorum. Tamam Sarılmak vesayre normal Ama alışkın olmadığım için anormal geliyor onun dışında yolda ya da biryerde oturup öpüşen çiftler gerçekten sinirimi bozuyor halen aklımda o öpüştükleri görüntü. Önümde yapılsa öyle bir şey galiba Öldürecek dereceye gelirdim.
Benimle konuşmak isteyen kızlar oluyordu ancak evliliğe kadar hiçbirinin gitmeyeceğini düşündüğüm için konuşmadım daha doğrusu konuşamıyordum. Konuştuğumdada laf hep takılıyordu ve sesli bir şekilde çok fazla düşünerek cevap verebiliyorum o yüzden hepsi benden uzaklaştı. Kendime yakışıklı demiyorum ancak Bunun tiplede alakası olmuyor zaten. Gerçekten kendimi 2ptal hissediyorum çünkü hiç kimse ile konuşmamamı bildikleri halde yanıma gelip bazı kızlar Şaka yapıp güldürmeye çalışıp gidiyor ancak benden ne yapacağımı bilemiyorum olayı nereye getirmek istediğini biliyorum ancak İletişim becerim gerçekten rezalet.mavi göz kumral saç 186 boy asosyal olup cahilce kudurmana engel olacak kadar bile sosyalleştirememiş seni yazık
Aman haa sakin olun hocam elinizden bir kaza çıkmasın. Sanane olum ister sarılırlar ister öpüşürler dön önününe yoluna bak.Kimisini görüyorum ayakta 5 10 dakika boyunca durmadan sarılıp yolun ortasında duruyor.
Geçerken 2 çocuğa rastlamıştım Sımsıkı tutup birbirlerini öpüşüyorlardı. Birde anksiyetem vardı. Koşup dövecektim ikisini sinirden,
Aynı şekilde sarılan bu romantik duygusal ortam yaratan insan vb. olunca Gözüm kayacak gibi oluyor ama belli etmemeye çalışıyorum. Tamam Sarılmak vesayre normal Ama alışkın olmadığım için anormal geliyor onun dışında yolda ya da biryerde oturup öpüşen çiftler gerçekten sinirimi bozuyor halen aklımda o öpüştükleri görüntü. Önümde yapılsa öyle bir şey galiba Öldürecek dereceye gelirdim.
nolur gel beni dövKimisini görüyorum ayakta 5 10 dakika boyunca durmadan sarılıp yolun ortasında duruyor.
aralarında sevgi mevgi olmadığını nereden anladın acaba dlkgnslg öpüşüp sevişen insanlar birbirini sevemez mi yanibazıları ister istemez benim de midemi bulandırıyor yani aralarında sevgi mevgi yok sadece karşılıklı birbirini tatmin etme ilişkisi özellikle erkeklerde öperken orgazm oluyor gibi bir yüz ifadesi ve sesini ortamdaki herkese duyurma çabası birde sözde sarılırken ellerini kadının/adamın kalçasına sokmaya çalışması vs. yani sevişmenizi herkesin önünde göstere göstere yapmaya çalışmayın çok hoşuna giden tipler olabildiği gibi rahatsızlık duyan da olabilir onun harici yiyişin napim. böyle şeylere karşı kin tiksinti iğrenme şikayet etme vs. gösteren insanların çoğu akşam yatağında yastığına sarılıp içinden "ben de istiyorum yakınlık sevgi mevgi" dediğini düşünüyorum aynı ailevi meselelerden vs. evlenen teyzenin kocası yanında bile uyumadığı, alakasız olduğu vs. için aklınca kendini kendince tatmin etmek tüm erkeklerin onu arzuladığı(çocukların bile) gibi iğrenç düşüncelere kapılmaya çalışıp hepsini sapık sapkın görüp "yolda görsem uzak yürüyorum, vurasım geliyor, beni yalnız görseler sıkıştırırlar" diyen teyzeler gibi bir durumun var.