alacaksan basma yeri silikonlu gibi olan değilde sert olanları var modeli hangisi bilmiyorumSonuç olarak almayalımmı, pek iyi yorumlarınız olmadı
alacaksan basma yeri silikonlu gibi olan değilde sert olanları var modeli hangisi bilmiyorumSonuç olarak almayalımmı, pek iyi yorumlarınız olmadı
D150 pembe olan olması lazım.Hangisi daha iyi D150 mi vitality pro mu
Link varmı, çeşit çok2019 da 25 tl ye almıştım çok az dayanmuıştı şimdi ise bunu kullanıyorum oral b triumph proffesinal care kullanıyorum çok iyi
görsel bu ama türkiyede bulamazsınız ben yurtdışından almıştım belki 2. el sitelerde vardırLink varmı, çeşit çok
bunun 6 modu var o yüzden çok işe yarıyorLink varmı, çeşit çok
Teşekkürlergörsel bu ama türkiyede bulamazsınız ben yurtdışından almıştım belki 2. el sitelerde vardır
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun 6 modu var o yüzden çok işe yarıyor
Bazen şartmı diyom, normal fırça neyine yetmiyo, alsammı almasammı zaten kafam karışık, bir de o kadar çok çesit varki tüm kafa karışıklığıAga bu linkteki ni alma daha ucuza satan yer var yeni gördüm
kanka ucuz bır sey gorunce bende aynı ulke sartları yarın almasam daha pahalıya gelecek seyıne sartlıyor adamıBazen şartmı diyom, normal fırça neyine yetmiyo, alsammı almasammı zaten kafam karışık, bir de o kadar çok çesit varki tüm kafa karışıklığı
Şart bence kullanınca anlıyorsunuzBazen şartmı diyom, normal fırça neyine yetmiyo, alsammı almasammı zaten kafam karışık, bir de o kadar çok çesit varki tüm kafa karışıklığı