Geçen hafta Turkcell Pasaj'da tanesi 650 TL fiyata düştü. Bende 1 tane aldım. Eğer beklerseniz mutlaka düşüyor. Stok çok fazla sanırım.![]()
iyzico veya istanbulkart plus ile alırsanız ilave kazanç var.
Temelde hepsi aynı işlevi görüyor. İlk deneyimde hiç dişimi fırçalamıyormuşum diye düşünebilirsin. Bazı modellerinde beyazlatma, hassas fırçalama gibi seçenekler oluyor. Bütçen ve ihtiyaçlarına göre araştırabilirsin. 8 yıldır falan kullanıyorum tavsiye ederim.2 tane lazımdı tam bana da. Bu fırçalardan falan hiç hiç anlamıyorum. Neler iyidir bu Oral-B'ler alınır mı? Ya da iyi bir rehber falan varsa paylaşabilir misiniz?
Daha fazla para verirsem elime ne geçer bu fırçalarda? Çok fark varsa ikisi için 2500-3000 civari çikarabilirim belki.Temelde hepsi aynı işlevi görüyor. İlk deneyimde hiç dişimi fırçalamıyormuşum diye düşünebilirsin. Bazı modellerinde beyazlatma, hassas fırçalama gibi seçenekler oluyor. Bütçen ve ihtiyaçlarına göre araştırabilirsin. 8 yıldır falan kullanıyorum tavsiye ederim.
Dediğim gibi ekstra özellikler bulunuyor. Batarya ortalama 4/5 sene gidiyor hocam için rahat olsun. Diş fırçalama sıklığına göre 4/6 ayda bir yeni başlıkla değiştirmen gerekiyor. Ben kampanya oldukça 4 lü alıyorum 2 yıl kafam rahat oluyor.Daha fazla para verirsem elime ne geçer bu fırçalarda? Çok fark varsa ikisi için 2500-3000 civari çikarabilirim belki.
Ek olarak başlıkları satılıyor mu? Batarya eskirse ne oluyor? Bu fircalar ortalama ne kadar dayanıyor?
Teşekkürler şimdiden.
uygun olan başlığın linkini atabilir misiniz hocam rica etsemDediğim gibi ekstra özellikler bulunuyor. Batarya ortalama 4/5 sene gidiyor hocam için rahat olsun. Diş fırçalama sıklığına göre 4/6 ayda bir yeni başlıkla değiştirmen gerekiyor. Ben kampanya oldukça 4 lü alıyorum 2 yıl kafam rahat oluyor.