Neler Yeni

🔥İndirim Oral-B Vitality Pro Şarjlı Diş Fırçası 2'li

Darkbahn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Coco

iyzico veya istanbulkart plus ile alırsanız ilave kazanç var.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

iyzico veya istanbulkart plus ile alırsanız ilave kazanç var.
Geçen hafta Turkcell Pasaj'da tanesi 650 TL fiyata düştü. Bende 1 tane aldım. Eğer beklerseniz mutlaka düşüyor. Stok çok fazla sanırım.

Arclight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Metin
Pek bir indirim yok amazonda teklisi 900 zaten. İkili alınca bir adet şarj aleti çıkıyor.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2 tane lazımdı tam bana da. Bu fırçalardan falan hiç hiç anlamıyorum. Neler iyidir bu Oral-B'ler alınır mı? Ya da iyi bir rehber falan varsa paylaşabilir misiniz?

HDogus

80+ Bronze
2 tane lazımdı tam bana da. Bu fırçalardan falan hiç hiç anlamıyorum. Neler iyidir bu Oral-B'ler alınır mı? Ya da iyi bir rehber falan varsa paylaşabilir misiniz?
Temelde hepsi aynı işlevi görüyor. İlk deneyimde hiç dişimi fırçalamıyormuşum diye düşünebilirsin. Bazı modellerinde beyazlatma, hassas fırçalama gibi seçenekler oluyor. Bütçen ve ihtiyaçlarına göre araştırabilirsin. 8 yıldır falan kullanıyorum tavsiye ederim.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Temelde hepsi aynı işlevi görüyor. İlk deneyimde hiç dişimi fırçalamıyormuşum diye düşünebilirsin. Bazı modellerinde beyazlatma, hassas fırçalama gibi seçenekler oluyor. Bütçen ve ihtiyaçlarına göre araştırabilirsin. 8 yıldır falan kullanıyorum tavsiye ederim.
Daha fazla para verirsem elime ne geçer bu fırçalarda? Çok fark varsa ikisi için 2500-3000 civari çikarabilirim belki.

Ek olarak başlıkları satılıyor mu? Batarya eskirse ne oluyor? Bu fircalar ortalama ne kadar dayanıyor?

Teşekkürler şimdiden.

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Haluk h
Oran b d 100 kullanıyorum, 3 aşağı 5 yukarı hepsi aynı gibi. Çok para vermek istemeyen kullanabilir. Bir daha da normal fırcaya dönmezsiniz

HDogus

80+ Bronze
Daha fazla para verirsem elime ne geçer bu fırçalarda? Çok fark varsa ikisi için 2500-3000 civari çikarabilirim belki.

Ek olarak başlıkları satılıyor mu? Batarya eskirse ne oluyor? Bu fircalar ortalama ne kadar dayanıyor?

Teşekkürler şimdiden.
Dediğim gibi ekstra özellikler bulunuyor. Batarya ortalama 4/5 sene gidiyor hocam için rahat olsun. Diş fırçalama sıklığına göre 4/6 ayda bir yeni başlıkla değiştirmen gerekiyor. Ben kampanya oldukça 4 lü alıyorum 2 yıl kafam rahat oluyor.

FTR-Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Emir
Diş eti çekilmesine sebeb oluyormuş galiba elektrikli

sirefeee

80+
Yunuşak Normal fırça + ağız duşu + gargara 3 lüsünü yapıyorum . Çok gereksiz geliyor bana elektrikli fırçalar

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
YUSUF KAYA
Dediğim gibi ekstra özellikler bulunuyor. Batarya ortalama 4/5 sene gidiyor hocam için rahat olsun. Diş fırçalama sıklığına göre 4/6 ayda bir yeni başlıkla değiştirmen gerekiyor. Ben kampanya oldukça 4 lü alıyorum 2 yıl kafam rahat oluyor.
uygun olan başlığın linkini atabilir misiniz hocam rica etsem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,150
Üyeler
167,618
Son üye
oguzhan52_
Top Bottom