ordinary-us bedava yemek

finluks

80+
Reaksiyon skoru
1
Burda başka bir arkadaşa cevap olarak yazmıştım ama herkes yararlansın diye konu olarak açıyorum sosyal medyada aşçın olayım diye post paylaşımları yapılan ordinary-us 200tl değerinde bedava yemek gönderiyolar kampanya yapmışlar, siteye girip üye olunca kupon veriyor istediginiz yemegi seçiyosunuz yıolluyolar, şahsen olmaz diyerek denedim yolladılar favorim bulgur pilavı deneyin hocam deneyinnn

Burda başka bir arkadaşa cevap olarak yazmıştım ama herkes yararlansın diye konu olarak açıyorum sosyal medyada aşçın olayım diye post paylaşımları yapılan ordinary-us 200tl değerinde bedava yemek gönderiyolar kampanya yapmışlar, siteye girip üye olunca kupon veriyor istediginiz yemegi seçiyosunuz yıolluyolar, şahsen olmaz diyerek denedim yolladılar favorim bulgur pilavı deneyin hocam deneyinnn
usta 260tl üstü diyor ne iş?

Kargoda falan sıkıntı olmasın bunlar ?
sdgsgdgsd.PNG

Kargoda falan sıkıntı olmasın bunlar ?
Alıntıyı görüntüle
hocam valla menünüzü beğendim 😋
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

site güvenilir mi?

Kuzu tandır ve kuru köfte almaya değmez gidin bi tavuk döner yiyin daha iyi.

Bonty güzel de Adana'da yok. Tek İstanbul.

Alt limit mi 200 yoksa 190 liralık bir şey alsak bedavaya gelir mi?

Alt limit mi 200 yoksa 190 liralık bir şey alsak bedavaya gelir mi?
260 tl minimum sepet tutarı

İstanbul'dan Kayseri'ye nasıl gelecek bu ürünler bozulmadan? Zehirlenmeyek sonra 😂

Alınır mı?
Ettim hocam da bakalım arttık getirirken tekmelemezler inşallah
Hocam nereden geliyor kargo? Kayserideyim buraya gelene kadar bozulur mu?

Son düzenleme:
260 TL minimum sepet tutarı

İstanbul'dan Kayseri'ye nasıl gelecek bu ürünler bozulmadan? Zehirlenmeyek sonra 😂

Alınır mı?

Hocam nereden geliyor kargo? Kayserideyim buraya gelene kadar bozulur mu?
Şimdi 201 TL lık bir şey alsam olur mu ya da 199 TL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,346
Üyeler
187,323
Son üye
hawli_badboy
Geri