Neler Yeni

Origin ve Epic Games yüklü oyunları görmüyor

Silentac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ali Cihan
SSD'mi sıfırladım ve oyunlarım HDD'de.Epic Games ve Origin de yüklü olan oyunlarımı görmüyor.Bunun yolu nedir?

Silentac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ali Cihan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
dostum şimdi sana epic için video atacağım epic için onu yap yanlış anlatmayayım origin içinde resimlerle anlatacağım origin e gireyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum olay klasör değiştirmek deil merak etme sen oyunu kur sonra direkt kapat epic i oyun dosyalarını oraya at zaten indirmeden oto doğrulayacak

Screenshot_1.png

Burada sizde oyun yüklede gözükücek locate game e basıp oyunun yerini işaretleyin o bulup dosya doğrulaması yapacak sonra oyun geri gelecek

Son düzenleme:

Silentac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ali Cihan
dostum şimdi sana epic için video atacağım epic için onu yap yanlış anlatmayayım origin içinde resimlerle anlatacağım origin e gireyim

dostum olay klasör değiştirmek deil merak etme sen oyunu kur sonra direkt kapat epic i oyun dosyalarını oraya at zaten indirmeden oto doğrulayacak

Alıntıyı görüntüle
Burada sizde oyun yüklede gözükücek locate game e basıp oyunun yerini işaretleyin o bulup dosya doğrulaması yapacak sonra oyun geri gelecek
Epic Games işe yaramadı
Hala indirmeye devam ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Epic Games işe yaramadı
Hala indirmeye devam ediyor
işe yaraması lazım bende formattan sonra hep aynı işlemi uyguluyordum oyunu indirin o klasör gelir gelmez başlatıcıyı kapatın oyun dosyalarınızı oraya aktarıp epic i açın bunları yaparken o sağ alttan kapattınızmı?

Silentac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ali Cihan
işe yaraması lazım bende formattan sonra hep aynı işlemi uyguluyordum oyunu indirin o klasör gelir gelmez başlatıcıyı kapatın oyun dosyalarınızı oraya aktarıp epic i açın bunları yaparken o sağ alttan kapattınızmı?
Attığınız video açılmıyor link atar mısınız acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,622
Üyeler
168,654
Son üye
berk1212
Top Bottom