milleti yanlış yönlendiriyorsunuz'Ürün orijinaldir, muadil veya çakma ürün gönderilmemektedir', yazıyor. Satıcı İREM NUR ÇELİK diye bir mağaza. Yorumları çok olumlu, çakma çıkarsa iade edersiniz.
Kimseyi yanlış yönlendirmedim, sayfadaki bilgiler ne ise onu yazdımmilleti yanlış yönlendiriyorsunuz
Bizim buradaki Kıyak Peynircilik'te çalışan hacı diyorhangi satıcı yoğurdum ekşi demiş
Her ürünün satıcısı amazon olmak zorunda değil, amazon olması ekstra bi artı yönSATICI AMAZON DEĞİLSE KESİNLİKLE ALINMAZ
Hayır, gönderebilir neden göndermesin ?SATICI AMAZON OLSA BU FİYATA YİNE GÖNDERMEZ
Amazon çok nadir bu tür teknolojik ürünlerde indirim yapıyor, Apple'a has bir durum değil buAPPLE /İPHONE ÜRÜNLERİNDE AMAZON HİÇ BİR ZAMAN %90 İNDİRİM YAPMAZ
Göndermeyecekler büyük ihtimal.Kimseyi yanlış yönlendirmedim, sayfadaki bilgiler ne ise onu yazdım
Bizim buradaki Kıyak Peynircilik'te çalışan hacı diyor
Her ürünün satıcısı amazon olmak zorunda değil, amazon olması ekstra bi artı yön
Hayır, gönderebilir neden göndermesin ?
Amazon çok nadir bu tür teknolojik ürünlerde indirim yapıyor, Apple'a has bir durum değil bu
Yanlış fiyatlandırmadır büyük ihtimal , 129 yerine 29 yazmışlardırGöndermeyecekler büyük ihtimal.
Orijinal değil muhtemelen klonApple Orijinal iPhone, iPad, iPod Lightning Şarj Kablosu 1mt https://www.amazon.com.tr/dp/B07HFBT9MV/ref=cm_sw_r_apan_i_D1DT9DQS8K0YCQPH9Y5B?_encoding=UTF8&psc=1
bu şekilde mi geldi kutusu yokmuydu ürünlerinAlıntıyı görüntüleGeldi bana bakalım ORJİNAL mi
%90 sahte diyebilirim kablo sarımı çok kötüAlıntıyı görüntüleGeldi bana bakalım ORJİNAL mi