Orijinal oyun kasarken korsan oyun akıcı oynatıyor

byfatih44

80+
Reaksiyon skoru
20
İyi günler arkadaşlar garip bir sorunla karşı karşıyayım mafia 1 defin. Editon var Steam hesabında indirdim kurdum aşırı drop giriyordu. Sonra dedim belki arkadaki launcher ve Steam yüzünden kasiyordur crackli denemeye karar verdim ve oyun aşağıya bıraktığım linkteki arkadaşın oynadigi hale geldi

Link:

Sistemim videodaki sistemle aynı q8400 4 GB DDR2 ram ve GT 1030 yardımlarınızı bekliyorum.

İyi günler arkadaşlar garip bir sorunla karşı karşıyayım mafia 1 defin. Editon var Steam hesabında indirdim kurdum aşırı drop giriyordu. Sonra dedim belki arkadaki launcher ve Steam yüzünden kasiyordur crackli denemeye karar verdim ve oyun aşağıya bıraktığım linkteki arkadaşın oynadigi hale geldi

Link:

Sistemim videodaki sistemle aynı q8400 4 GB DDR2 ram ve GT 1030 yardımlarınızı bekliyorum.
Korsandan devam o zaman babayiğit :D

Olasıdır.

Çünkü korsan oyunlar fazla yer kaplamaması için gereksiz görülen birçok dosya silinerek yayımlanıyor. Örneğin ara sahneler, dil dosyaları vb.

Olasıdır.

Çünkü korsan oyunlar fazla yer kaplamaması için gereksiz görülen birçok dosya silinerek yayımlanıyor. Örneğin ara sahneler, dil dosyaları vb.
Hocam anlamadınız. Oyunu steamden indirdim cracki ise internetten. Yani dosyalar steame ait.

Link:

Steam ekstra olarak CPU ve RAM'i kullandığından dolayı kasma mevcut olabilir.
Korsanda böyle bir durum mevcut olmadığı için akıcı şekilde oynuyorsunuz tabi bu sadece bir tahmin.

crack yapılan korsan olan oyunların boyutu düşürülüyor diye biliyorum ondan dolayı olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,247
Üyeler
185,393
Son üye
Enforcement4598
Geri