- Konu Sahibi Konu Sahibi
İşte doğru konuşan bir arkadaşSoru sormuş. Eğer düzgünce cevaplamıycaksanız yazmayın. İnsanlarla dalga geçer gibi cevaplar veriyosunuz. Hakaret boyutuna varan mesajlarınızla forumu kirletmeyin.
![Clapping hands :clap: 👏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f44f.png)
İşte doğru konuşan bir arkadaşSoru sormuş. Eğer düzgünce cevaplamıycaksanız yazmayın. İnsanlarla dalga geçer gibi cevaplar veriyosunuz. Hakaret boyutuna varan mesajlarınızla forumu kirletmeyin.
Ne alaka bu nasıl boş parası yoksa diye bir şey mi dedim ben basit bir şey bu orijinal oyuna nasıl korsan ekleyebilirsin sistemelr üzerinden geçiyor az biraz düşünmek yeter zaten bilgiye ihtiyaç olunacak bir konu değilİnsanları parası almak için yetmeyebilir korsana yönelmek çözüm olmayabilir ama siz yaptığınız tek şey yardımdan çok hakaret etmek olmuyorsa olmuyor yazacaksın bu kadar basit
Soru sormuş. Eğer düzgünce cevaplamıycaksanız yazmayın. İnsanlarla dalga geçer gibi cevaplar veriyosunuz. Hakaret boyutuna varan mesajlarınızla forumu kirletmeyin.
Herkes senin kadar zeki değilmiş demek ki bro hadi yallahNe alaka bu nasıl boş parası yoksa diye bir şey mi dedim ben basit bir şey bu orijinal oyuna nasıl korsan ekleyebilirsin sistemelr üzerinden geçiyor az biraz düşünmek yeter zaten bilgiye ihtiyaç olunacak bir konu değil
Olmuyor yaz sende niye bu kadar uzatiyorsun Allah beyin vermiste falanda filandaNe alaka bu nasıl boş parası yoksa diye bir şey mi dedim ben basit bir şey bu orijinal oyuna nasıl korsan ekleyebilirsin sistemelr üzerinden geçiyor az biraz düşünmek yeter zaten bilgiye ihtiyaç olunacak bir konu değil
İşte 2 gram düşünmeye beyni yetmeyince sizin gibiler yüzünden ülke bu hale düştüHerkes senin kadar zeki değilmiş demek ki bro hadi yallah
yok kanka teşekkür ederimHocam sanırım Phantom Liberty'den bahsediyorsunuz, elimde bu DLC'ye sahip çoklu hesap var isterseniz verebilirim.
Terbiyesiz herif sabahtan beri boş boş konuşup hala daha devam ediyor. Engelleyin geçin bunun gibi insan müsvettelerini.İşte 2 gram düşünmeye beyni yetmeyince sizin gibiler yüzünden ülke bu hale düştü