Neler Yeni

Orijinal oyunun yanına korsan DLC kurulur mu?

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
İnsanları parası almak için yetmeyebilir korsana yönelmek çözüm olmayabilir ama siz yaptığınız tek şey yardımdan çok hakaret etmek olmuyorsa olmuyor yazacaksın bu kadar basit
Ne alaka bu nasıl boş parası yoksa diye bir şey mi dedim ben basit bir şey bu orijinal oyuna nasıl korsan ekleyebilirsin sistemelr üzerinden geçiyor az biraz düşünmek yeter zaten bilgiye ihtiyaç olunacak bir konu değil
Soru sormuş. Eğer düzgünce cevaplamıycaksanız yazmayın. İnsanlarla dalga geçer gibi cevaplar veriyosunuz. Hakaret boyutuna varan mesajlarınızla forumu kirletmeyin.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,580
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Ne alaka bu nasıl boş parası yoksa diye bir şey mi dedim ben basit bir şey bu orijinal oyuna nasıl korsan ekleyebilirsin sistemelr üzerinden geçiyor az biraz düşünmek yeter zaten bilgiye ihtiyaç olunacak bir konu değil
Herkes senin kadar zeki değilmiş demek ki bro hadi yallah

Leaden_Viever

80+ Bronze
Olmuyor yaz sende niye bu kadar uzatiyorsun Allah beyin vermiste falanda filanda

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Enes kaplan
Hocam sanırım Phantom Liberty'den bahsediyorsunuz, elimde bu DLC'ye sahip çoklu hesap var isterseniz verebilirim.

Talha_

80+
İşte 2 gram düşünmeye beyni yetmeyince sizin gibiler yüzünden ülke bu hale düştü
Terbiyesiz herif sabahtan beri boş boş konuşup hala daha devam ediyor. Engelleyin geçin bunun gibi insan müsvettelerini.

Top Bottom