Neler Yeni

Orijinal oyunun yanına korsan DLC kurulur mu?

TİTAN.

80+ Platinum
Dostlar elimde cyberpunk 2077 var ama dlcsi yok
oyunu indirsem yanına dlcyi korsan şekilde kurma şansım var mı ?

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Maalesef.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Cyperpunk u boşa bedava dağıtmadılar, oyunun modası geçti, dlc tabi paralı olacak, dlcyi sadece olarak korsan paylaşım yapılmaz, dlc mod yüklü şekilde cyberpunku torrentlersin ama korsan sonuçta, ekran kartını bile yakabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

skidrow ve bir kaç takım bu konuda yüklerken böyle diyor cihazınız zarar görebilir oyunu beğenirseniz satın alın diye mesaj gönderirdi eskiden

TİTAN.

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Allah beyin vermiş kullanalım diye az biraz düşünsen zaten olmayacağını anlarsın. Boş sorularını kendine sakla hadi
Sen biraz etrafına bakınsan ve birazcık kendini zorlayıp düşünsen anlarsın
Hem gelip konuyu kirletiyorsun hemde laf yapıyorsun
Sizin gibiler yüzünden forum boş ve gereksiz insanlarla doldu

Leaden_Viever

80+ Bronze
Allah beyin vermiş kullanalım diye az biraz düşünsen zaten olmayacağını anlarsın. Boş sorularını kendine sakla hadi
İnsanları parası almak için yetmeyebilir korsana yönelmek çözüm olmayabilir ama siz yaptığınız tek şey yardımdan çok hakaret etmek olmuyorsa olmuyor yazacaksın bu kadar basit

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,016
İsim
Hacı
Oyun dosyaları değiştirmekten ban görüyorum (!) :)

Kerem gök

80+ Silver
offline oyunlarda oyun dosyası içine dlc yi crack atarsan oluyordu :D ben cities skylines da yapmıştım, aynı şekilde oxygen not included da falan da.
hiç cyberpunk oynamadım ama bi araştır olma ihtimali var

Oyun dosyaları değiştirmekten ban görüyorum (!) :)
oyun dosyası değiştirerek ban yiyeceğini zannetmiyorum. (csgo içine esp atarsan yersin tabi demek istediğimi anlarsın sen) mesela pubg introsu uzun ve çok sesli olduğu için pubg dosyalarından introyu sildim ben, bu sayede oyun introsuz açılıyor

yani bi başlatma seçeneği yazıyormuşsun gibi düşün dosya silmeyi değiştirmeyi falan, offline olduğu sürece sorun olmaz bence

tnccahmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ahmet tunç
Soru sormuş. Eğer düzgünce cevaplamıycaksanız yazmayın. İnsanlarla dalga geçer gibi cevaplar veriyosunuz. Hakaret boyutuna varan mesajlarınızla forumu kirletmeyin.

The Semih

80+ Gold
Top Bottom