bilmediğim için sordum boş cevaplarını diğer gereksiz konularına ayıraynen
anladım teşekkür ederimMaalesef.
Allah beyin vermiş kullanalım diye az biraz düşünsen zaten olmayacağını anlarsın. Boş sorularını kendine sakla hadibilmediğim için sordum boş cevaplarını diğer gereksiz konularına ayır
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım teşekkür ederim
Sen biraz etrafına bakınsan ve birazcık kendini zorlayıp düşünsen anlarsınAllah beyin vermiş kullanalım diye az biraz düşünsen zaten olmayacağını anlarsın. Boş sorularını kendine sakla hadi
Grid 2 de oluyor du ilginç bir şekildeDostlar elimde cyberpunk 2077 var ama dlcsi yok
oyunu indirsem yanına dlcyi korsan şekilde kurma şansım var mı ?
İnsanları parası almak için yetmeyebilir korsana yönelmek çözüm olmayabilir ama siz yaptığınız tek şey yardımdan çok hakaret etmek olmuyorsa olmuyor yazacaksın bu kadar basitAllah beyin vermiş kullanalım diye az biraz düşünsen zaten olmayacağını anlarsın. Boş sorularını kendine sakla hadi
oyun dosyası değiştirerek ban yiyeceğini zannetmiyorum. (csgo içine esp atarsan yersin tabi demek istediğimi anlarsın sen) mesela pubg introsu uzun ve çok sesli olduğu için pubg dosyalarından introyu sildim ben, bu sayede oyun introsuz açılıyorOyun dosyaları değiştirmekten ban görüyorum (!)![]()
Soru sormuş. Eğer düzgünce cevaplamıycaksanız yazmayın. İnsanlarla dalga geçer gibi cevaplar veriyosunuz. Hakaret boyutuna varan mesajlarınızla forumu kirletmeyin.Allah beyin vermiş kullanalım diye az biraz düşünsen zaten olmayacağını anlarsın. Boş sorularını kendine sakla hadi
Orjinal oyuna DLC ekleyemezsin.Dostlar elimde cyberpunk 2077 var ama dlcsi yok
oyunu indirsem yanına dlcyi korsan şekilde kurma şansım var mı ?