Yardım Orijinalı olmayan oyunu nasıl indirebilirim

gdsara20

80+
Reaksiyon skoru
5
PES 2019 indirmek istiyorum ama orijinali artık yok. Ücretsiz indirme sitelerinden Norton360'dan taratıp indirsem sorun olur mu?

Kimisi sıkıntılı kimisi değil

PES 2019 indirmek istiyorum ama orijinali artık yok. Ücretsiz indirme sitelerinden Norton360'dan taratıp indirsem sorun olur mu?
PES 2019 gibi oyunları artık maalesef kosan sitelerden indirmek dışında bir şansınız olmuyor.
Zaten bilindik bir kaç site var diğerleri ya kapandı ya da kimse kullanmadığı için geri planda kaldılar.
Taratmanızda fayda var tabii ki.

PES 2019 gibi oyunları artık maalesef kosan sitelerden indirmek dışında bir şansınız olmuyor.
Zaten bilindik bir kaç site var diğerleri ya kapandı ya da kimse kullanmadığı için geri planda kaldılar.
Taratmanızda fayda var tabii ki.
nortondan taratıcam bir sıkıntı olur mu acaba indrisem
Kimisi sıkıntılı kimisi değil
tavsiye var mı

her siteye güven olmaz onu belirtim

aman hocam güvendiğiniz bir siteden indirin benim pc ye virüs girmişti bundan 6 - 7 ay önce 2 tane hesabım çalındı ama sosyal meyda hesapları onun haricinde Google steam gibi önemli hesaplarınız var ise dikkat edin

Forumda repack site paylaşmak yasak mı bilmiyorum, ama fitgirl veya dodi repack öneririm orjinal siteden indirirseniz sorun yaşamazsınız.

Geri