LostChanceee
80+
- Reaksiyon skoru
- 105
- Bütçe
- 300
Orjinal almak istiyorum ancak hiç bir yerde yok bunların stem keylerini nasıl ucuza güvenli alabilirim site atarsanız daha iyi olur
Bende orijinal var ama şunu söyleyebilirim ki korsan daha sorunsuz çalışıyorOrjinal almak istiyorum ancak hiç bir yerde yok bunların stem keylerini nasıl ucuza güvenli alabilirim site atarsanız daha iyi olur
Bazı siteler Key adı altında satıyor ama çoğu geçersiz oluyor , onun dışında Trilogy dediğimiz pakette mevcut hepsi onun dışında satılmıyor.Orjinal almak istiyorum ancak hiç bir yerde yok bunların stem keylerini nasıl ucuza güvenli alabilirim site atarsanız daha iyi olur
Peki ya böyle %90 güvenilir dediğiniz bir site var mı inanılmaz derecede nostalji istiyorum da GTA sa için.Orijinal bir şekilde bulsan bile oyunlar bozuk ve düzgün çalışmıyorlar, bu sebepten zamanında iade etmiştim. Maalesef orijinal üçleme için korsan'dan başka çare yok, ya da definitive edition alabilirsin.
Oynamak içinKoleksiyon için mi oynamak için mi
Tamamdır sağolun.Bütçeyi x3 +56 yap buradan al.
GTA San andreas, GTA 3 ve Vice city var. Definition Edition değil, eski sürümleri (yenilenmemiş hali)![]()
Grand Theft Auto: The Trilogy | Rockstar Store
Grand Theft Auto: The Trilogy includes: • Grand Theft Auto III • Grand Theft Auto: Vice City • Grand Theft Auto: San Andreasstore.rockstargames.com
Steam dışı farketmez o zaman, öteki forumda konusu var oraya atmışlarOynamak için
Hocam Rockstar games launcherda yok?Bütçeyi x3 +56 yap buradan al.
GTA San andreas, GTA 3 ve Vice city var. Definition Edition değil, eski sürümleri (yenilenmemiş hali)![]()
Grand Theft Auto: The Trilogy | Rockstar Store
Grand Theft Auto: The Trilogy includes: • Grand Theft Auto III • Grand Theft Auto: Vice City • Grand Theft Auto: San Andreasstore.rockstargames.com
Güvendiğim bir site yok fakat o sitelerde aşırı derecede şişirilmiş fiyattan satıyorlar. Rockstar Launcher'da bile daha ucuza geliyor öyle diyeyim, Rockstar Launcher'dan alsan da zaten oyunlar yine bozuk. Rockstar bayağı zorunlu şekilde crack'e sürüklüyor insanı.Peki ya böyle %90 güvenilir dediğiniz bir site var mı inanılmaz derecede nostalji istiyorum da GTA sa için.